Morotsliv rekommenderar och samarbetar med…

Morotsliv fungerar ju främst som en blogg som vill inspirera dig till att göra saker själv och allt material som finns på bloggen är helt gratis. Likaså inspirationsbrevet kostar det ingenting att prenumerera på. Men jag får ofta frågor från er läsare om varifrån man kan köpa bra produkter. Det gäller både kosttillskott, supermat, livsmedel och andra bra grejer. För det är ju en djungel!

Jag får också ofta förfrågningar från olika företag om jag vill testa och rekommendera deras produkter. Men jag tackar ofta nej, eftersom jag känner att deras produkter inte ”fyller måttet”. Jag är ganska kräsen av mig, som ni kanske vet. Dock har jag efter lite efterforskning hittat några företag som jag tycker fyller kraven och erbjuder högkvalitativa produkter. En del erbjuder till och med rabatt när ni sätter morotsliv som rabattkod!

Här kommer en lista över de företag som jag rekommenderar och samarbetar med. Hoppas att ni ska bli lika nöjda som jag blivit!

Makeover – naturliga och ekologiska produkter till låga priser

Här kan du som kund handla miljövänligt, hälsosamt och känna tillit för att urvalet av produkter är väl testat och genomgånget. För Makeover är det viktigt att välja ut och sälja etiska produkter med långsiktigt hälsofrämjande egenskaper.

Därför tillhandahåller de produkter som är rena från kemikalier och tillsatser och vars ingredienser har odlats och utvunnits på ett naturligt sätt. De är måna om att alla produktionsled är skonsamma mot våra kroppar, djur och vår miljö.

Hälsokost, livsmedel, skönhetsprodukter och träning

Makeovers mål är att göra det enkelt för dig att välja naturligt och ekologiskt istället för konventionella och massproducerade alternativ. Dessa kärnvärden är genomgående för alla de produkter som erbjuds.

Alla produkter är fria från parabener, syntetiska ämnen, SLS och mineraloljor.

Vitamera – kosttillskott och hälsoprodukter av hög kvalitet

Vitamera erbjuder bland annat kosttillskott, aloe vera, mineraler, vitaminer, proteiner/aminosyror, fettsyror/Omega-3, enzymer, mjölksyrabakterier, sportprodukter och superfood. Här erbjuds framförallt Holistics produkter!

Holistics produkter

Jag kom i kontakt med Holistic och deras produkter för flera år sen. Jag tror faktiskt att det började med att jag provade Sanna Ehdins örtdetox och blev förtjust. Sen märkte jag att de också hade en massa andra bra produkter och väldigt bra satsning på kvalitet. Dessutom är de ett väldigt trevligt och humoristiskt shack att ha att göra med och vi har haft en del samarbete kring naturlig hudvård och vad man matar sin hud med.

Jag använder lite olika märken på kosttillskott idag, men Holistic har förblivit en av mina favoriter. Men för gemene man så är det fortfarande lite svårt att få tag på Holistics produkter i Finland. De säljs inte i de flesta hälsokostaffärer utan måste köpas via terapeuter – och nu också här via!

Beställ från Sverige eller Finland

Nu kan Morotsliv äntligen erbjuda en nätbutik därifrån man kan beställa kosttillskott och högkvalitativa hälsoprodukter. Och det spelar ingen roll om du befinner dig i Sverige eller Finland!

Gå in på morotsliv.vitamera.se och registrera dig! Där kan du också bekanta dig närmare med deras produkter.

 

Four Sigmatic – supersvampar från finska ”funguys”

Four Sigmatics team präglas av finsk sisuanda. De specialiserar sig på medicinska supersvampar och superörter och har otroligt hög kvalitet på sina produkter! Nu kan kan köpa deras produkter med rabatt om du uppger koden ”Morotsliv” då du beställer från deras webbutik!

Four Sigmatics första och främst mål är att på ett enkelt sätt ge gemene man något enkelt och litet att addera till sin diet som ger storslagna resultat för hälsan. Svaret var för dem en självklarhet: medicinska svampar! Ok, svamp är kanske inte det första man alltid tänker på när man pratar om hälsa och hälsoprodukter. Många tänker kanske på psykedeliska svampar eller matsvamp. Men medicinska svampar hör faktiskt till de mest studerade superlivsmedlen i världen.

En modern, tusenårig hälsoprodukt

Trots tusentals forskningsrapporter och undersökningar så är ändå inte supersvampar så vanliga att använda som hälsoprodukt. De passar dock i princip alla olika dieter, från paleo till vegansk kost. Urbefolkningar över hela världen har i årtusenden använt sig av medicinska svampar, så man kan gott kalla dessa den ursprungliga supermaten!

Personligen dricker jag chaga varje dag och varierar med de övriga supersvamparna och örterna enligt behov. Chaga stärker mitt immunförsvar, reishi hjälper mig hantera stress, lion’s mane hjälper mig med koncentrationen och minnet, cordyceps hjälper mig prestera fysiskt och balanserar min hormoner, maitake balanserar blodsockret och shiitake får min hud att stråla. Prova du med!

Rabatt med Morotsliv

Du får rabatt när du beställer genom att klicka på bilden till vänster och använder morotsliv som rabattkod!

nu3 – intelligent nutrition (Finland)

Jag hade länge sökt efter en bra nätbutik som erbjuder ett stort urval produkter av hög kvalitet. Dessutom tycker jag också att det är viktigt att företaget ställer höga krav på sina produkter, tar ansvar och vet vad de står och säljer.

Naturkost, sport, hälsa, viktminskning och skönhet

Därför var jag glad att upptäcka att nu3.fi för det första erbjuder en massa kända märken inom naturkost, sport, hälsa, viktminskning och skönhet. Och ännu gladare blev jag då jag upptäckte att de har erfaret team dietister, idrottsforskare och biologer som söker efter nya produkter och som dessutom kan hjälpa sina kunder med alla möjliga näringsrelaterade frågor.

Rabatt med Morotsliv

Om du vill beställa från deras nätbutik så klicka på bilden till vänster. Du får dessutom rabatt om du uppger morotsliv som rabattkod! Alltså där man fyller i presentkortskoden (lahjakortti).

nu3 – intelligent nutrition (Sverige)

nu3 finns också i Sverige, och jag samarbetar såklart också med den svenska webbutiken.

Naturkost, sport, hälsa, viktminskning och skönhet

nu3.se erbjuder en massa kända märken inom naturkost, sport, hälsa, viktminskning och skönhet. De har erfaret team dietister, idrottsforskare och biologer som söker efter nya produkter och som dessutom kan hjälpa sina kunder med alla möjliga näringsrelaterade frågor.

Rabatt med Morotsliv

Om du vill beställa från deras nätbutik så klicka på bilden till vänster. Du får dessutom rabatt om du uppger morotsliv som rabattkod! Alltså där man fyller i presentkortskoden.

KolmiNaisuus – för en naturlig tandvård och hudvård

Nadine Artemis i Kanada är en av de främsta experterna när det gäller naturlig tandvård, hudvård och hårvård och är skaparen av Living Libations. Det är ett av de fåtal företag som erbjuder produkter för hud, hår, tänder och dofter, som är helt utan gifter från olje- och petroleumindustrin, syntetiskt framställda komponenter samt skadliga konserverings- och bindemedel. Du kan läsa mera om Nadines revolutionerande inställning till kroppsvård i artiklarna på denna sida! Underbara KolmiNaisuus i Finland säljer nu dessa produkter.

Våra tänder lever

Visste du att tanden kan till och med hela ett hål ifall den får sköta sig som den är skapad att leva? Våra tänder är helt fantastiska levande system. Att ta hand om sina tänder är jätteviktigt för även vår allmänna hälsa, eftersom ohälsa i munhålan kan ge upphov till kroppsliga symtom. Tyvärr innehåller många traditionella tandkrämer kemikalier som skadar våra tänder och stör vår orala hälsa! Här kan du läsa mera om naturlig tandvård.

Rabatt med Morotsliv

Klicka på bilder till vänster för att komma till KolmiNaisuus webbutik. Du kan beställa din egen joniska tandborste och andra tandvårdsprodukter, hudvårdsprodukter, hårmedel och dofter. Genom att uppge rabattkoden MorotsLIV får du i rabatt 11€ om du bor i Finland eller 100 kronor om du bor i Sverige.

RepellX – en ny generation av renlighet

RepellX textilspray är en miljövänlig, vattenbaserad produkt som man kan spraya på kläder och naturmaterial för att göra dem vatten- och smutsavvisande. RepellX erbjuder också en miljövänlig kräm som man kan applicera på läder- och mockaföremål för att göra dem vatten- och smutsavvisande, samtidigt som de får ett förnyat utseende.

Förhindrar textilier från att bli blöta och smutsiga

RepellX produkter gör den applicerade ytan “superhydrofobisk”, med andra ord väldigt svår att blöta ner. Vätskan ”rullar av” tyget utan att absorberas. RepellX kan användas på de flesta absorberande material som bomull, linne, läder, papper med mera. Ju mer materialet kan suga till sig vätska – desto bättre effekt. Om man använder produkten på en smutsig eller redan behandlad yta så kan inte materialet suga till sig repellx blandningen och resultatet uteblir delvis eller helt.

Miljövänligt och tryggt

RepellX är helt ofarligt både för dig och miljön och kan användas där man vill hålla material rent, torrt eller bakteriefritt! RepellX är också enkel att använda. Spraya jämt och rikligt på en ren yta så den blir blöt och låt torka. Eller smörj in lädret jämnt och låt absorberas. RepellX skyddar ytan mot alla sorters fläckar, ger ökad livslängd, är miljövänlig och bionedbrytbar sam kostnadseffektiv, eftersom möblerna och läderföremålen håller längre.

Finns i Morotslivs egen webbutik

När du beställer från Morotsliv webbutik åker orden direkt iväg till repellXs team, som sköter kundkontakten och skickar ut varorna.

Läs mera om repellX!

Gillade du detta? Då kanske du också gillar följande