fbpx

Vet ni vad… Igår kväll blev jag så otroligt hungrig! Jag gjorde en sallad på morötter, rödkål, rödlök och solrosfrön och glufsade i mig flera tallrikar – men jag blev inte mätt. Jag var sååå sugen på något… mera. Jag åt mandlar och russin och gojibär som hjälpte lite för stunden. (Trots att proteinshaken gick bra att dricka tidigare på dagen, fick jag sen obehag bara jag tänkte på den. Tror att det berodde på den Stora Hungern…)

Sen satte min man en ekogrisstek i ugnen me mycket rosmarin och chili och lök. Det doftade såå gott när den var klar! Så vet ni vad jag gjorde då? Jo, jag gjorde den “fula saken” och åt ett par skivor – och det smakade alldeles ljuuvligt! Aj, aj… Redan första dagen! Men vet ni vad? Jag tänker inte alls ha dåligt samvete, utan sätter detta på kontot “ställa om sig”. 😉 och efter det var jag så belåten och inte det minsta kurr i magen mer.

I morse blev det nästan likadant som gårdagen… Steg upp ca 11 och drack detoxen efter 12 nån gång. Trots lika mycket vattendrickande har jag inte behövt springa på wc lika mycket idag. Även detta känner jag igen från förra gången… Jag har nämligen små magknip i högra sidan. (Kan ha att göra med avgiftningen i organen, men jag tror det kan vara tarmarna också?) Jag tog en promenad med grannfrun i hopp om att det skulle sätta igång systemet, men ännu väntar jag tålmodigt.

Åt en banan innan promenaden och nu sitter jag och äter resterna av den sallad som lämnade igår och lite russin. Imorgon MÅSTE jag och handla ordentligt med varor så jag kan börja göra bättre måltider!

Nog är det konstigt… Här har jag planerat detta i flera veckors tid, men inte satt mig ner och gjort upp en Detaljerad Plan över måltiderna och deras ingredienser. På ett sätt är det olikt mig (har har lite fel av att vara perfektionist och vill göra allt “med ordning”) men samtidigt är det såå typiskt mig (har även fel av att vara lite för optimistisk och tro att allt löser sig med ett leende)!

Men en sak som jag märkt är att jag har varit på bra humör idag. Jag känner att mitt gamla goda tålamod återvänt. Så det är nu en bra början iallafall.

Nä, nu ska jag gå och dansa lite “självimproviserad magdans” här hemma en stund så kanske magen ger med sig. 😉