fbpx

Det slår mig nu att idag har jag inte varit utanför huset alls! Uschdå… Jag har nog menat röra på mig varje dag, men vi får lov att kalla denna dag “vilodag” och ta nya tag imorgon igen.

Nåväl. Morgon inleddes med detox till frukost som vanligt. Sen tog jag en proteinshake innan grannarna kom över på kaffe. Ja eller te blev det för de flesta. Alla inspirerades av Pitta-téet och valde faktiskt den sorten (av olika orsaker) för att balansera “elden”. 😉 Jag bjöd nu på den resterande biten Citronpaj och hade “bakat” en ny Fudjepaj. Men gästernas favorit blev ändå mina Chocolate chip cookies med russin!

Efter att de åkt tog jag andra detoxdrinken och satte igång med Rotsakschips till kvällen. De ska tyvärr vara inne där så pass länge att de i skriven stund fortfarande frestar mig ur ugnen… 😉

Efter det var det dags att göra lite mat. Det fick bli Morotstagliatelle! Det var jättegott. Jag börjar inse hur mycket man kan göra med kryddor! Man kan ju faktiskt krydda en sallad på väldigt många olika sätt för att få fram olika effekter, inte bara med salt och vinäger. Dessutom blir man “mättare” då! Sen blev det ett par mandariner till efterrätt och en bit Gojichoklad (de måste ju ätas upp de också!). 😉

Jag har märkt att allt mitt wc-springade har medfört mycket mera handtvätt än vanligt. Jag har därför fått torra händer! Det kom för några dagar sen, men när jag då bakade tårtorna och smälte kokosfett passade jag på att smörja in händerna samtidigt. Det fungerade som rena mirakelmedicinen och händerna var inte torra på nästan två dagar efter det! Nu behöver jag mera kokosolja. Brukar också smörja in mig med vanlig matolja eller “taktilolja” (den jag anvönder jag jag ger Taktil Stimulering). Som taktilolja brukar jag anvönda mandel-, oliv- eller sheasmörolja. Fast kokosoljan är nog Mästaren bland alla oljor! 😀

Tror att chipsen får fortsätta torka över natten så får jag knapra i mig dem imorgon istället… Ikväll får det blir min nya favorit – tredje kvällen i rad-, alltså morotsstavar med jordnötssmör! Slurp! 😀