fbpx

Idag blev en lite annorlunda dag och men ändå inte så där jättespännande på matfronten.

Frukosten blev detox och lunchen mina speciella lindströmsbiffar från igår med groddar. (Mumsiga var dom fortfarande!) När jag gjorde dem var jag sugen på något salt och segt, alltså med lite tuggmotstånd. Men HUR får man levande föda seg? Då menar jag seg som kött i konsistensen. Fast inte kött. Kanske vore svamp ett alternativ, men är de alls goda att äta råa? Hmmm… Måste fundera på detta.

Eftermiddagen bjöd också på lite gåtor! Jag tog en apelsin, några röda vindruvor och en banan under eftermiddagen med den påföljd att min mage svällde upp och jag kände mig lite konstig. Jag brukar bli sån när jag äter mycket vindruvor, men detta var bara några stycken! Måste testa imorgon igen och försöka mig på uteslutningsmetoden vad det var som min mage sa nej åt.

Innan jag for från jobbet tog jag andra detoxen och for sen på ärenden in till stan. (Min overlock-maskin hade kommit! Jeee!) Efter det var det snart dags för min slöjdkurs så det blev ett snabbt stopp på en butik där jag köpte en gurka, en tomat och några nötter till middag och en apelsin och nötter till kurskvällens kaffepaus. Man vill ju inte sitta utan gott och vara tråkig och kaffebrödet är inte heller något alternativ!

Väl hemma var jag faktiskt inte särskilt hungrig trots allt. Jag undrar vad detta beror på egentligen… Jag menar att jag tycker att jag äter ganska LITE om dagarna, men jag har liksom inte något behov av att få i mig mera heller! Min teori är att det måste bero på att den mat jag äter har så pass hög näringstäthet att kroppen får vad den behöver trots den ringa mängden. För jag är inte hungrig eller särskilt sugen på saker som jag annars borde vara.

Nå, det blir kanske att ta nån frukt i soffan innan sovdags – bara för att jag tycker att jag rent logiskt borde äta nåt mera ännu ikväll! 😉