fbpx

Festlig dag 5.1.. Jag fyller nämligen jämna 30 år! 🙂
Och ålderkris det har jag ingen, ifall ni undrar. Jag har tänkt leva länge så jag har nog åtminstone 3/4 kvar ännu! 😉

På jobbet bjöd jag nu på den läckra Gojichokladen som alla verkade gilla. 🙂 Och vet ni vad? På förmiddagen fann jag min bli sugen på en proteinshake med havremjölk! Hur kan det vara möjligt? Så det blev min lunch idag igen – mums! Sen åt jag även en banan på och några vindruvor till efterrätt.

När jag kom hem blev det dags att göra iordning paj till kvällen gäster. Mina systrar med respektive skulle komma över och fira.

Nu kommer vi till den knepiga biten här: Eftersom jag inte gjort dylika rätter förut måste man söka recept på nätet och bara hoppas(!) på att de är så goda som författaren påstår. Det går ju an när man bara gör åt sig själv, men när man dessutom ska bjuda andra vill man ju att det ska bli bra.

Jag bjöd nu på Gojichokladen, Chocolate Chip Cookies med russin (obs!) och Hallonmoussetårta. Men den var inge vidare! Jag satte jordgubbar istället för hallon (som var slut både hemma och på butiken). Jag skippade aprikoserna i bottnen och satte några dadlar istället och bottnen blev riktigt god. Men sen fyllningen… Den var väl ok, men de frysta jordgubbarna hade knappt någon sötma alls. Och fast jag satte med honung blev det inte riktigt som jag ville… :/ Det övriga kakorna blev dock riktigt lyckade!

Sen blev det speldags och vi spelade Hönan eller Ägget? Det var jättekul. Så bjöd jag på alla möjliga torkade frukter och nötter – även saltade (fast de åt inte jag av). Vi råkade även ha en oäten chipspåse som vi bjöd på (som jag heller inte rörde).

När de åkt hem gjorde vi sallad på riven morot, kålstrimlor, gurka, småbitar soltorkade tomater och lite mungbönsgroddar. 🙂 Och det var sååå gott!