fbpx

Jag tog sovmorgon och steg upp sent idag. Klockan var faktiskt 11:30 när jag tog min morgondusch.

Detoxkuren som jag ska börja med idag ska man ta “mellan måltiderna” som det heter. Nu är jag en skamligt dålig frukostätare… Jag brukar börja dagen med ett glas juice. (Undantag gör jag dock om det finns köttbullar eller kyckling i kylskåpet från dagen innan. ;)) Pga av detta valde jag att börja dagen med min detoxdryck.

Jag hällde upp ett redigt glas färskpressad apelsinjuice och blandade i två dryga teskedar av pulvret (UltraDetox). Det tar en stund innan det löser sig och ibland kan det bildar geléaktiga klumpar som jag inte alls gillar. Men jag minns från förra gången hur man ska röra så att det inte klumpar sig och jag lyckas riktigt bra. Sen sköljer jag ner två piller (UltraBalans). På detta dricker jag sen två stora glas ljummet vatten.

Holistic UltraDetox är en ört- och fiberdrink för utrensning och detox som består av en naturlig blandning av 35 effektiva örter som samverkar och innehåller mycket fibrer och renar effektivt tarmarna och avgiftningsorganen (speciellt levern).

Holistic UltraBalans är kapslar med 10 olika örter i synergi med varandra som renar tarmen, balanserar tarmfloran, avlastar levern och motverkar svullen mage.

Det tar inte längre innan jag känner igen hur det börjar arbeta. Dags för första wc-besöket. Jag vet att många väntar och det är viktigt att jag fortsätter dricka – annars kan man får tarmkramper som inte är vidare sköna. 😉 Jag har sprungit på wc med ca en halv timmes mellanrum hela dagen, men det är alltid tätare direkt efter att man druckit Detoxen.

Min goda väninna ska komma över med sin man och dotter på kaffe och te. Men vad ska jag bjuda på?? Jag har ännu inte ätit (är inte hungrig heller) och hittar efter en hel del letande följande recept på Blueberry Sky. Tiden är knapp och jag hinner inte frysa bananerna helt igenom. Därför blir det ingen glasskonsistens utan snarare som en slags smoothiekonsistens. Jag tillsätter även lite mörk choklad (fusk – jag vet!) 😉 för att få upp sötman för gästernas skull. Den blir faktiskt riktigt god! 😀

En bra första måltid rå föda! 😉

19-tiden tar jag nästa Detox-dos. Kurr säger det i magen, det bubblar till och ny wc-rumba. Mera vatten på. Först kl 21 börjar jag bli hungrig! Helt otroligt egentligen – jag som ändå brukar äta ganska ofta om dagarna.

Nu tar jag en protein-shake med vaniljsmak. Detta har jag inte testat förut. Jag har ingen rå mjölk hemma så jag blandar det i vatten istället och det blir faktiskt riktigt okej! Fast tror nog att jag skulle föredra att blanda i fet mjölk istället. Måste försöka fixa mjölk imorgon…