fbpx

Idag har jag flyttat över hela bloggen från gamla stället till detta sprillans nya! 😀 Tyvärr kom inte kommentarerna med, men man kan inte få allt här i livet. Här kan jag nu också lägga ut alla recept med BILDER! Wohoo!

Dagen börjades som vanligt med detox. Jag kom på här att jag inte ätit så mycket grönt… Nog ljusgrönt men inget mörkgrönt. Så när det blev dags för lunch gjorde jag vääärldens godaste spenatsoppa! (Jag ska erkänna att jag trodde att den skulle smaka förfärligt…) Och vad jag blev mätt! Vet inte om det berodde på löken eller spenaten eller vad… Men den blev en favorit så den blir det nog att göra flera gånger!

Efter det har jag suttit och jobbat med bloggen att alldeles glömde mellanmål och detox… Så när jag plötsligt insåg hur hungrig jag var så var klockan mycket. Jag mixade hastigt ihop en tomatsoppa (som inte ens i närheten kunde mäta sig med spenatsoppan). Den blev nog helt ok. Det blev på pass mycket så det räcker till lunch imorgon.

Dagen träningspass blev dock snöskottning! Ett rejält täcke nysnö med plusgrader ute, det ni! Phust! Som tur hade gubben min fixat drygt halva redan, annars hade jag nog inte orkat, tror jag.

Nä, jobbdag imorgon, så nu är det dags att ta sig lite småplock i soffan. Frukt står på menyn! 😉