fbpx

Nittonde dagen börjades som vanligt med detox. Eftersom det blev så pass sent förr kvällen hann jag uinte förbereda någon lunch tills idag så det blev att gå till köpcentrets salladsbuffet och plocka ihop nåt gott. Det blev en blandning av sallad, morot, ananas, vattenmelon, groddar, rödlök och soltorkad tomat (som inte smakade nåt vidare…). Det var kanske nåt mer också… Kommer inte ihåg. Gott blev det i alla fall när man tog de soltorkade tomaterna åt sidan.

Eftermiddagen bjöd på röda vindruvor och en klemetin (igen) och så tog jag proteinshake och slutligen en detoxdrink innan jag begav mig till Ashtangayogan. Detta var nu min andra kväll. Jag tror nu att jag fattat hur jag ska andas, men nog är det en tung yogaform. Vilket är bra! Det är just det jag behöver!

När jag kom hem skulle jag först och främst inte ha kommit in i garaget! Bilen bara slirade på och jag var rädd att köra in i garageväggen. Det tog säkert 20 minuter innan jag kom mig in! Hann nästan bli riktigt förbannad där ett tag…

När jag kom in var jag Hungrig! Jag satte igång och körde en smet av lite överblivna valnötter och mandlar och paranötter som legat fram i en skål som tilltugg sen förra fredagens fest. Plockade fram lite grejer utr kylskåpet och svepte ihop batatbiffar! Det blev ganska vått då jag i misstag skvippade i lite för mycket vatten så jag satte dem på tork i ugnen ett par timmar. Och de blev fantastiskt goda! Bäst jag gjort hittills skulle jag tro! Så dem kan jag varmt rekommendera.

Jag blev sugen på nån form av bröd eller kex, så i samma veva svepte jag ihop lite bröd. Men det skulle få torka över natten. Så det blev batatbiffarna med mungbönsgroddar, morot och några spenatblad till middag. Sen blev det ett äpple, cashewnötter och mandlar på kvällskvisten.