fbpx

Hade sovmorgon eftersom det var söndag. Vaknade av mig själv kl 10 och steg upp och drack min detox. Idag skulle jag ha en riktig slödag, hade jag tänkt. Ligga på soffan och vara sådär skönt äcklig som man bara kan vara på en soffa. Det enda problemet var att jag hade alldeles för mycket energi för att orka ligga på en soffa. Så jag ringde en av mina bästa vänner som jag inte sett sen julen. Hon kunde inte komma loss så då for jag till henne istället. Jag skulle bara äta lunch, fixa ihop nåt gott och så skulle jag bege mig.

Så jag fixade ihop Blåbärsglass och när jag kört halvvägs insåg jag: Shit! Jag glömde äta lunch! Alltså hur kan man bara glömma att äta? Jag fattar inte. Så när jag kom dit blev det att ta en snabbavläsning av hennes kylskåp – det blev en morot och ett päron. Det satt fint.

Sen tog vi en tur för att se på deras renoveringsbygge med rötterna från slutet av 1800-talet (det kommer att bli så snyggt!). Någon promenad blev det inte i snöyran dock. Men när vi kom in tog vi kaffe och åt Blåbärsglassen. Den var så pass god att hon tog vara på det som lämnade också! Bra betyg m.a.o.

När jag kom hem igen tog jag andra detoxen och åt det sista av fredagens sallad med champinjoner och senare blev det kiwi, äpple och mandlar till soffan.

Så resultatet blev en halvlat, helskojig söndag med glömda måltider och smarriga efterrätter.