fbpx

På morgonen steg jag upp och gjorde den vanliga detoxdrinken. Sen satte jag igång med dagens tårtor eftersom resten av familjen skulle komma.

Jag gjorde en syrlig Citrontårta som blev min mammas favorit och en Fudjepaj som fick bäst betyg av majoriteten gäster. Båda helt underbart mumsiga! (I Citrontårtan skippade jag avocadon i frostingen och bytte cashew mot mandlar.)

På kvällen när jag blev hungrig gjorde jag “spagetti” av zucchini med chilistark tomatsås till. och den blev sååå god! Jag gillar ju chilistark mat, men alla får ju pröva sig fram till passlig styrka.
En grej till som jag upptäckte!
Efter en uppfriskande kvällspromenad med man och hund kastade jag mig in i bastun. Och visst, alla svettas i bastun, men denna gång svettades jag nåt alldeles otroligt – t.o.m. länge efteråt! Det t.o.m. droppade från min näsa när jag hade badrocken på efteråt.

Jag tror att det delvis kan bero på att jag dricker mera än vanligt, men jag vet att det också har att göra med att allt “gift” ska ur kroppen. Nu kommer jag inte riktigt ihåg det rätta procenterna med majoriteten av alla våra slaggaprodukter kommer ut genom andningsluften, SEN kommer urin och avföring och huden hade också en större del än väntat! Jag märker också att jag får små “vita finnar”, slagg som ska ut genom huden. De kommer i ansiktet, i bringan och t.o.m. på låren. Skit som ska ut helt enkelt.
Kroppen ÄR fantastisk! 😀

Efter nästa detoxkur avslutades kvällen med något så gott som blomkålsbitar och morotsstavar med jordnötssmör! Oj, oj, oj! Ny favorit – och så enkelt 😉