fbpx

Måndag, arbetsdag, arbetsdag efter långhelg. De här dagarna brukar ju vara sååå tröööga! Men den har faktiskt gott långt över förväntan! Man ÄR faktiskt piggare när man äter på detta viset! Helt otroligt! 🙂

Började (som vanligt) dagen med detoxen (som konstigt nog inte verkade göra någon större effekt idag?). Förmiddagen gick så snabbt att jag knappt hann med. Plötsligt var det lunch och jag hade inte tagit ut min tomatsoppa ur kylskåpet, så den var jättekall! (Det var alltså resterna från gårdagen.) Den var faktiskt riktigt god idag, men jag fick slänga litegrann… jag blev på mätt på slutet. Jag fick faktiskt pausa mitt i för att jag inte skulle behöver hoppas över min proteindrink. 😉

Det blev en apelsin och två kiwin till mellanmål, för sen hade jag ett möte med steinerföreningen direkt efter jobbet. Då blev det en Rooibos tekopp och en näve russin.

På vägen hem körde jag om byabutiken och funderade om jag behövde något därifrån, men det gjorde jag väl inte… Väl hemma öppnade jag kylskåpet och JUICEN tog ju slut i morse! Gah! 20 min tills butiken stängde och jag orkade inte köra ut bilen igen. Så det blev att ta en hastig promenad med hunden! 😉 (Butiken ligger ca 500m från vårt hus.)

Hemma igen blev det andra detoxkuren (och DEN gjorde däremot effekt). Snart var jag hungrig. Blev inspirerad av min kära kollega idag att göra något med rödbeta. När jag sen provsmakade ett rödbetschips (de är klara nu!) kände jag att jag bara MÅSTE få något med rödbeta! En biff kanske?

Tog en titt i kylskåpet och plockade fram en massa grejsmojs som kunde passa. Mandelmjölken jag gjorde igår fanns ju där och mandelsilet. En del fick åka i och… Ja, ni hittar ju receptet här! 😉 Goda blev de i varje fall! Saftiga! 🙂 Orkade inte med alla så jag har en god lunch att se fram emot imorgon!

Sen började det bli nattidags. Morotsstavar med jordnötssmör kanske? 😉