fbpx

Dagen började med… ingen frukost alls… Ja, ja, jag vet! Viktigaste målet om dagen, o.s.v. Jag lever inte alltid som jag lär, nej. Sorry. Jag ska skärpa mig.

Jag har helt enkelt aldrig varit en frukostmänniska. Finns det frukostbuffet kan jag nog äta mycket. T.ex. om man är på hotell eller gäst hos någon som dukar fram frukost. Eller om jag själv haft nattgäster och fixar frukost åt dem, eller så. fast det är ju inte så jätteofta.

Men jag behöver ingen frukost på morgonen… Eller det kanske inte är riktigt sant. Jag är inte hungrig på morgonen! Det är mera sant. Jag vet inte varför det är så här. Vissa perioder är det värre än andra. Jag borde göra något åt detta.

Sen blev det i varje fall jobbdags och lunch och då åt jag rester av gårdagens grekiska sallad (utan ost) och så blev det en klementin och vindruvor på eftermiddagen. Väl hemma blev det en banan och sen for jag på kvällens träslöjdskurs. Jag hade med mig en apelsin som jag åt när de andra hade kaffepaus med bulle.

När jag kom hem åt jag det sista av den grekiska salladen och så blev det några morötter med jordnötssmör på kvällskvisten.