fbpx

Nå idag skötte jag mig lite bättre. Startade nämligen dagen med en banan till frukost. Sen blev det en sallad bestående av rödkål, morot och soltorkade körsbärstomater till lunch. Eftermiddagen bjöd på ett äpple.

Efter jobbet åt jag sista(!) vaniljrutan och en banan innan jag begav mig iväg på en mycket givande zumbatimme. Första i vår för mig då jag missat de två första gångerna. Det märktes tydligt när det kom en ny låt och instruktören visade snabbt genom rörelserna först och grannfrun fick knacka i mig och visa att jag skulle stänga munnen. Ha ha! Märkte inte alls det själv, men faktum är att jag var nog lika förvirrad som mitt ansiktsuttryck lät påskina.

När jag kom hem var jag både öm i musklerna efter gårdagens yoga och nu detta till på köpet! Får just se om jag kommer mig fot om fot imorgon. Men träningsvärken är ju faktiskt en väldigt behaglig värk.

Kvällen bjöd på rödkål, vitkål, morot och mungbönsgroddar, samt morot med jordnötssmör till efterätt och lite apelsin.