fbpx

Nåväl. Tillbaka på jobbet efter julledigheten. Äntligen får man tillbaka sina Rutiner! 🙂 Pigg och på bättre humör än länge.

(Här bör kanske inflikas att det blev en hel del frukt till kvällsmat igår kväll! Så ni inte tror att jag gick hungrig… Dessutom blev det bara den där ena detox-dosen, eftersom jag kände att den arbetade ännu på kvällen.)

Det blev detox (min vana trogen) till frukost idag igen. Passar mig utmärkt. Magen har börjat stabilisera sig nu så man inte behöver rusa på WC konstant. Fast istället dricker jag ju en himla massa vatten så det blir nog en del i alla fall.

Sen GLÖMDE jag ju mitt proteinpulver hemma i morse! Heja bara… Så det blev en tur via affären efter en egenkomponerad läcker sallad ur deras salladsbuffet. Jag valde sallad, morot, mungbönsgroddar, tomat, ananas, soltorkad tomat… Jag tror nog det var något mer också men det kommer jag inte på just nu. Skulle gärna ha tagit paprika, men den var utländsk och sånt vill vi inte ha. No sir.

På eftermiddagen blev det lite gröna och lila vindruvor och en mandarin till mellanmål.

Sen var jag naturligtvis tvungen att åka in via byabutiken efter mera Mat! Jag plcokade åt mig en massa frukt, grönsaker och rotsaker från den disken. Sen köpte jag mera juice och havremjölk. Jag köpte även frön och nötter.
Så kom jag till köttdisken… Men nåt sånt äter jag ju inte nu! Nähej, då går vi vidare: ost, smör, mjölk… Nämen inte det heller. Så såg jag mig omkring 360 grader. Herrejösses, jag äter ju inte NÅNTING från NÅNSTANS! Hjälp! Jag hajade riktigt till, när jag sekunden senare insåg: Vad LÄTT det ska bli att handla mat! 😀

Jag har alltså bara 3 ställen jag behöver stanna vid. + ev. frysdisken då. Häftigt!

När jag kom hem tog jag nästa detox-dos och gick sen genom mina recept och valde de mumsigaste Nötbullar! Fast det blev lite för mycket soltorkad tomat så de blev lite väl salta. Så mindre av dem till nästa gång! 😉

Nu har jag suttit och bläddrat bland recepten och dreglat över vad jag ska göra imorgon för godsaker. har ännu inte bestämt mig, men åtminstone får jag ta mig en tur via Ekosoppi och köpa nå grejer som heter nåt jagminnsintevad och som är nåt jagvetintevad. Spännande! 😉

Nu väntar gubben min med fruktfatet dukat i soffan! Yeah!