fbpx

Måndag. Sista januari. Min resa, min månad med 100% råkost lider mot sitt slut. Imorgon när jag vaknar är det februari…

Idag inleddes dock med apelsinjuice till frukost och rester från lördagen till lunch. Det var det allra sista av guacamolen som åts upp. Jag måste beställa mer (mycket mer) avocado i nästa beställning från Solsidan. Det ska nämligen beställas idag. Fick höra av Mia på Solsidan att de fått hela 10 förfrågningar om ekomatringar efter att jag var i Vasabladet och jag kan meddela att vår ekomatring ökat med 5 medlemmar! Häftiga grejer!

När jag kom hem var jag vrålhungrig, eftersom jag inte ätit någon frukt på eftermiddagen som jag är van vid. Jag började därför äta av mina chokladrutor som jag bakade dagen innan. Så går det när blodsockret är lågt och hungern stor… Men värre har man kunnat stoppa i sig! De tillhör ju trots allt rawfood-gruppen. 😉

Det blev morot och lite sallad och sen begav jag min mot Pörtom för att hälsa på min mormor och morfar. Det var skönt att få sätta sig med dem några timmar och fundera. Mormor är ju bara gullig. När de skulle ta sin kvällskaffe med några småbröd till blev hon lite fundersam över vad hon skulle bjuda mig på egentligen. Hon bjöd mig slutligen på ett vattenglas (då jag inte dricker kaffe eller sockrad saft), en sked honung och en tomat! Underbart! Mormor är bäst! (Även om hon inte förstår sig på mig…)

När jag kom hem gick resten av kvällen åt till at surfa resehemsidor… Vi ha nämligen haft en resa till Egypten inplanerad till slutet av februari! Och den blir ju inte av nu. Så nu letar vi febrilt efter en (billig) resa till ett annat (varmt) ställe.

Need I say att kvällen avslutades med… morotsstavar med jordnötssmör! (Surprise!) 😉