fbpx

Nu har gått en tid och vi har avverkat fyra veckors löpträning av totalt 12. Vet ni den här gången har vi lyckats lite bättre med vårt spring. Varje vecka har vi faktiskt varit ut på länk 3 ggr. Det har inte alltid blivit måndag, onsdag, fredag, men det gör ju inget.

Det är ju så roligt! Vet ni jag ska erkänna att jag i början tyckte det var tungt och fick dessutom astmakänningar vid första springet. Man springer alltså i två omgångar varje träning så det blir rask promenad – joggning – rask promenad – joggning – rask promenad i olika långa intervall. Åtminstone ser programmet ut så än så länge. Men det jag ville berätta var att det börjar gå så bra! Jag får inga astmakänningar längre, jag håller inte på att dö och jag kan använda min verbala förmåga under länkens gång. Det är ju så roligt!

På http://iform.se/traning/traningsprogram/lopprogram-spring-5-km hittar ni vårt löpprogram.