fbpx

Hipp hipp hurra!!!
2012 är här och Morotsliv firar 1 år med nya spännande möjligheter som väntar!

Detta år har varit en riktig berg-och-dal-bana för mig. (Ja, de fem-sex senaste åren faktiskt.) Vi har gått igenom tunga processer, längtan och sorgeperioder då jag strävat att få mitt liv på rätt köl igen.
Egentligen är jag tacksam för allt jobbigt jag fått uppleva, för utan det hade nog inte Morotsliv funnits idag… Ibland behövs det jobbiga för att man ska ta tag i sitt liv och hitta sitt Sanna Jag!

Nu ser jag fram emot det som komma skall även om det säkert också kommer att bjuda på utmaningar, men också möjligheter!

Det är intressant detta, med då åren skiftar och plötsligt ska man ge en massa nyårslöften och börja sitt nya liv… (Som om man behöver ett nyår för att göra det?) fast visst kan det vara bra att ha en tydlig startpunkt för en förändring. Det viktiga är att inte sätta ribban så högt att man inte vågar hoppa eller sätta mål som är omöjliga uppfylla på för kort tid.

Många har pratat om 2012 som jordens undergång, domedagsprofetior och liknande trams. Ändringar kommer nog att ske, men  jag tror det blir positiva ändringar! Jag ser med spänning och förväntansfullhet fram emot 2012 vad det kommer att erbjuda oss; “den nya jorden”, polskiftet och, vår nya energi.

Låt er inspireras till ett fascinerande år 2012 av Little Grandmother:

Gott Nytt Kärleksfullt År till er alla!!!