fbpx

Nu har det varit lite sparsamt med morotsbitar här, eftersom jag spenderat veckan på ett underbart avslappnande och balanserande Qigong- och Tai Chiläger med ca 60 fantastiska medmänniskor som kommer från land och rike runt. Lägret har de senaste åren ordnats i en sagolikt vacker miljö på Pörkenäs lägergård och årets tema var “Energi och harmoni”.

I år fick jag t.o.m. med mig min ena syster som även hon blev alldeles förälskad i qigongen. Kanske vi får med oss också vår andra syster nästa år?

Några av oss gör Fem Zang på stranden i solnedgången

Våra underbara ledare Qrt, Ari, Maria och Angela har gett oss så mycket och Stina med company har bjudit på ett fantastiskt program.

Vi har startat kl 7 varje morgon och hållit på till kl 22 nästan varje kväll. Vi har tränat qigong och tai chi, mediterat och fått ta del av intressanta och inspirerande föreläsningar. Däremellan har vi fått otroligt god, vegetarisk mat som planerats av Affe som är expert inom kinesisk kostlära. För att inte tala om de underbara medmänniskorna och del helande gemenskapen… Ja, man är alldeles salig.

Detta var mitt fjärde qigongläger och det är årets höjdpunkt varje år. Det har varit alldeles underbart! Detta är den perfekta starten på min semester!