fbpx

Har ni hört talas om  den japanske forskaren Dr. Masaru Emoto?  Eller kanske ni har hört om boken “Vattnets dolda budskap, en ny värld av möjligheter för hälsa och fred”?

Dr Emoto är en fascinerande man med ännu mer fascinerande upptäckter! Till en början undersökte Dr Emoto och hans team kristaller av kranvatten, flodvatten och sjövatten. Sedan började man observera hur skrivna ord, bilder, musik och böner påverkade destillerat vatten.
Med höghastighetskamerans hjälp upptäckte han att vatten bildar iskristaller på olika sätt beroende av den stimuli vattnet utsätts för. Från kranvatten kunde de inte få några vackra kristaller, de var ofullständiga, asymmetriska kristaller med dämpade färger. Men från vattnet från floder och sjöar som låg långt bort från stora städer samt vatten som exponerats för kärleksfulla ord, fick de vackra, unika, komplexa och färgrika kristaller. 
Se själv:

“Hado skapar ord. Ord är naturens vibrationer. Därför skapar vackra ord en vacker natur och fula ord skapar en ful natur. Detta är roten till universum.” – Dr Masaru Emoto

De mest kraftfulla orden visade sig vara Kärlek och Tacksamhet! Om ord kan påverka vatten såhär… Tänk vad de kan göra för oss!