fbpx
Min ena kollega har nyss gjort sin första sats Kombucha och tog detta otroligt vackra foto. “Mamman” är halvmånen som flyter i mitten och på ytan ser ni en ny “mamma” bildas.
Annis vackra kombucha.
Och vill ni höra lite resultat hos oss? Min svärfar som har druckit kombucha sen i våras (och fullkomligt älskar det), han har fått HÅR på sin lilla flint! Det ser ut som en otroligt massa babyfjun än så länge. Kan ni tro det? Det var alltså en helt kalt innan! Jag tycker att det är helt fantastiskt häftigt och roligt. Det nya håret är redan ett par centimeter långt.
Mina morföräldrar får nu en par liter kombucha i veckan att dricka av mig. De har druckit kombucha ett par veckor nu så det ska bli spännande att se om de märker någon skillnad. Min morfar tappade allt sitt hår för över 40 år sen och han väntar nu bara få att börja sätta upp sitt hår i hästsvans! Han är kul, min morfar. 
Men kan det alls hjälpa mot deras mera påtagliga krämpor vore det ju toppen!
Själv känner jag mig väldigt pigg, tycker jag, sen jag börjat dricka kombucha. Och har jag inte druckit kombucha en dag så känner jag att det liksom saknas. Jag brukar ta ett glas till frukost och sen ett glas före lunch och före middag. Och sen är det ju SÅ gott!
I börjar lät jag den jäsa i ca 2 veckor och fick då ganska vinägeraktig smak, men nu dricker jag så mycket varje dag + att jag ger bort åt mormor och morfar så nu ger jag det bara en vecka. Det har resulterat i en mildare smak som påminner väldigt mycket om mjöd eller cider i smaken.
Har ni andra märkt några förändringar i er hälsa?