fbpx

Longevity Now Conference är tre dagar fyllda med utbildning, empowerment och inspiration där man får möta den världsberömda författaren och hälsoföreläsaren David Wolfe och många andra experter. De delar med sig av de senaste framstegen och teknik inom området för anti-aging. I år hölls konferensen 3-5.5 i Costa Mesa i Californien.

Jag hoppas en vacker dag också få delta på plats och ställe och inte bara ta del av härligheterna via nätet! Men tills dess så är jag tacksam över att få ta del av föreläsningarna via webstreamen!

Under den gångna helgen erbjöds vi till och med att få logga in och se Longevity Now Conference 2013 gratis. På grund av den otroliga respons på detta fantastiska erbjudande, överbelastades servern flera gånger under helgen.

Nu har de uppgraderat till en mycket större server och beslutat att ta bort lösenordsskyddet på år 2013:s fria webcast. Detta betyder att du inte längre behöver logga in för att få åtkomst till webstream utan ALLA kan ta del av dessa fantastiska föreläsningar! Dessutom kommer vi att få tillgång till streamen fram till lördag juli 6.

Klicka på länken för att komma webstreamen: http://streaming.thelongevitynowconference.com