fbpx

Det var länge sen jag gjorde inlägg om mina snickerier (SÅ många är de inte, men ibland lyckas jag ju få ihop något), så nu är det dags igen. Denna gång ville jag fixa lite mera snickarglädje till huset. Det blev terrassens pelare samt huvud- och köksingångens pelare som fick lite mera utsmyckning. 

Redan ifjol ritade upp den figur jag ville ha på ett papper. Jag köpte limträskivor (18 mm), ritade jag av krumeluren på skivorna så jag fick 16 st krumelurer som jag sågade ut med hjälp av en figursåg. Det var min första bekantskap med figursågen och det var verkligen love at first sight. Eller love at first krumelur!
Denna vecka har jag målat dem vita, förborrat två hål i dem (man måste borra dem lite sneda så ma fpår i skruven för alla krumelurerna) och skruvat fast dem med långa (4,5*90 mm) skruvar. Och jag är jättenöjd med resultatet! Så här blev det:
Den glädjande krumeluren
Terrassen i kvällssol

Terrassen

Huvud- och köksingång