fbpx
Jag har alltid en kastrull chaga som sjunder på spisen. Min senaste favorit är att blanda i en portion FSF Instant Cordyceps, en tesked maca och en tesked FSF Princess blend, som jag häller på termos och tar med till jobbet varje dag och dricker under dagen. Det är så gott och dessutom är det bra för en massa grejer!

Four Sigma Foods förvaltas av ett moderbolag som heter LUONTOlife Limited och de flesta i teamet är födda eller uppvuxen i Finland. De har otroligt hög kvalitet på sina produkter!

Nu kan kan köpa deras produkter med rabatt om du uppger koden “Morotsliv” då du beställer från deras webbutik: http://www.fsfstore.com

Jag kommer att skriva mera utförligt om dessa svampar och örter senare, men ett skrap på ytan ska ni få redan nu!

Instant Cordyceps 

Foto: FSF

Cordyceps är en svamp med spännande egenskaper för alla som önskar att förbättra sin prestationsförmåga. Många vetenskapliga studier har visat att Cordyceps kan öka din maximala syreupptagning och förbättra nästan varje aspekt av ditt liv – från att vara mer energisk till att uppnå exceptionella prestationer i idrott, på jobbet och hemma.

3 fördelar med Cordyceps:

1. Ökar energinivåerna
2. Snabbar upp återhämtningen
3. Förbättrar sexuell prestanda

FSF Princess

Foto: FSF

FSF Princess är en örtextraktblandning utformad för att stödja kvinnors hormonella system. Mixen innehåller fyra kraftfulla klassiska örter: Dong Quai (Angelica sinensis), Codonopsis (codonopsis pinosula), Mucuna (Mucuna pruriens) och Cistanche (Cistanche deserticola).

3 fördelar med FSF Princess:

1. Ökar sexlusten
2. Höjer energinivån och vitaliteten
3. Hjälper till med klimakterie, menopaus och PMS.

Det finns också en Prince-variant för alla män, så den kör min man med.