fbpx

Jag hittade mitt vaccinationskort för någon vecka sen då jag rensade gamla kvitton ur min plånbok och upptäckte att min senaste stelkrampsspruta blev injicerad 2003. Det betyder att jag i år borde förnya den, då den ska förnyas var tionde år. Jag fick en kall klump i magen.

Jag “tillhör riskgrupp” och har tagit en massa olika influensavacciner genom åren, men när jag kom upp i tonåren slutade jag. Det hade inget med vaccinskepticism att göra då – jag hade nålskräck helt enkelt! Men jag har mer och mer blivit kritisk mot vacciner vartefter åren gått och jag blivit mera medveten om olika hälsofrågor.

Men stelkramp känns liksom så pass allvarligt. Vågar jag ta risken och låta vaccinera mig? Vågar jag ta risken och LÅTA BLI att vaccinera mig? Det var nu dags att ta reda på mera om vacciner!

Så söndagen 17.11. deltog jag i Linda Karlströms föreläsning om vacciner i Kvevlax. Man kan följa hennes blogg och dessutom är hon också eldsjälen bakom vaccin.me. Linda är utomordentligt väl påläst och kunde svara på vilken fråga som helst som kom hennes väg. Det hade kommit önskemål innan att hon skulle ta upp Gardasil och hon lovade göra så om det ännu efter hennes föreläsning fanns de som ville veta mera. Men det gick som hon förutspått: ingen stannade kvar, eftersom alla redan fått de svar de behövde.

Linda behandlade två huvudaspekter när det gäller vaccin: säkerhet (alltså biverkningar) och effektivitet (skyddet mot en sjukdom). Inte så långsökt, eller hur? Det är ju just de aspekterna man undrar över. Jag ska här ta upp en liten, liten del av allt Linda berättade.

Om du inte orkar läsa hela inlägget kan du se dokumentären “Vaccine nation” istället. Ja, det ska du faktiskt göra också om du orkar läsa alltihopa, tycker jag.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=j8nrdybZZzA[/embedyt]

 

Säkerhet

President Carter ökade tilldelningen av pengar för vaccin från 7 milj. dollar till 47 milj. dollar på 1970-talet, men resultatet blev otaliga skador och dödsfall som ledde till massiva skadestånd, så kostnaden för det måste tiodubblas från 11 cent per spruta 1982 till 11,40 dollar 1987 för att täcka skadestånden! Vaccintillverkarna klarade inte av alla stämningar så 16 av 17 vaccintillverkare drog sig tillbaka från marknaden. Plötsligt räckte inte vaccinerna till, så för att säkra vaccintillgången i USA gick staten in och gav tillverkarna immunitet! Nu betalade alltså staten alla skadestånd, men för det behövde regeringen ett register över vilka skador som vaccin bevisligen förorsakar. Så år 1986 fick USA:s Medicinska Institut order om att sammanställa en grundlig översikt och de kom fram till följande biverkningar:

 • Akut hjärninflammation
 • Kronisk underfunktion av nervsystemet, ibland ledande till döden (inkluderande neurologiska, motoriska, sensoriska, inlärningsmässiga och beteendemässiga problem samt egenvårdsproblem)
 • Anafylax (utbredd allergisk reaktion)
 • Feberkramper
 • Ihållande otröstlig gråt
 • Brachial neurit (inflammation av armnerver)
 • Guillain Barrés syndrom (utbredd nervinflammation resulterande i förlamning)
 • Akut artrit
 • Kronisk artrit
 • Trombocytopeni (brist på blodplättar)
 • Mässling (ofta atypisk)
 • Död i mässling
 • Polioförlamning
 • Död i polioförlamning

I bibackssedeln står det att man inte ska ta ett vaccin om man är överkänslig mot någon av ingredienserna…! Vacciner innehåller bland annat:

 • tungmetaller
 • formaldehyd
 • färgförtunning
 • kylarvätska
 • lösningsmedel
 • desinfektionsmedel
 • natriumglutamat
 • antibiotika
 • kassein
 • celler från aborterade människofoster
 • bakterier
 • förorenande djurvirus (t.ex. sv40, som orsakar cancer)

Hmmm? Är inte alla överkänsliga mot gifter?

Dessutom menar läkare att vaccin ger autoimmuna sjukdomar som vanlig bieffekt. Hur många känner du som har en autoimmun sjukdom såsom någon av dessa?

 • Allergier och astma (fem gånger vanligare hos vaccinerade barn)
 • Diabetes
 • Crohns sjukdom
 • Narkolepsi
 • Reumatism
 • Multipel skleros
 • Guillain-Barrés syndrom
 • Glutenintolerans

Alla dessa rapporteras frekvent efter vaccination!

Linda tog också upp hur vacciner bidragit till plötslig spädbarnsdöd (sids). Linda kallar sids en typisk slasktrattsdiagnos som används då det är något man vill dölja. Viera Scheibner från Australien är forskare och dr i naturvetenskap och utvecklade cotwatch, en andningsmonitor. Hon undersökte hur sids uppstått och kom fram till att cirka 95 % av alla sids-fall beror på vaccination! Barnvaccinationerna tog fart på 1960-talet och sids fanns inte som diagnos förrän 1969 och 1980 hade sids blivit ledande dödsorsak bland barn i USA. Skrämmande! 1992 började sids-fallen sjunka. Kanske för att barnen helt plötsligt började rekommenderas sova på rygg? (Otroligt att vi sovit på mage i tusentals år, men nu hade det plötsligt blivit livsfarligt?) Eller också för att man år 1992 i Sverige började använda vacciner utan tiomersal.

Dessutom hittade Scheibner ett samband mellan skakad baby syndromet och vaccin. De hjärnskador som uppstår liknar nämligen varandra väldigt mycket. Läs mera här.

Autism är en annan vanlig diagnos som uppträder efter vaccinering. På 1950-talet hade mindre än ett barn på 10 000 autism. År 1966: Ett barn på 2.500. År 1997: ett barn på 500. År 2006: ett barn på 110. År 2008: ett barn på 88 (1 på 54 för pojkar) och idag: ett barn på 50 (1 på 31 för pojkar).

Och undrar ni då över motsvarande siffror hos ovaccinerade barn? Av 19.500 Amish-barn var fyra autistiska. En av dem hade utsatts för höga doser kvicksilver från en industri och de andra tre hade blivit vaccinerade! I Chicago har Homefirst Health Services behandlat cirka 35.000 ovaccinerade barn och inte ett enda av dem har haft autism!

Vi kan nu alltså konstatera att vacciner på inga sätt är säkra utan medför en massa mer eller mindra allvarliga bieffekter eller till och med död. Men de ger väl skydd mot diverse sjukdomar, eller?

Effektivitet

VACCINER IMMUNISERAR INTE – DE SENSIBILISERAR!

Effektiviteten mäts i antal antikroppar, som kontrolleras före och efter vaccination. Om ett förhöjt antal antikroppar kan konstateras, anses vaccinet effektivt, men inga studier har visat att antikropparnas antal är avgörande för en immunitet! Personer med höga nivåer av antikroppar blir sjuka och tvärtom!

En klinisk prövning borde vara dubbelblind och placebokontrollerad. Det ska alltså gå till så att slumpvis valda människor delas in i två grupper: en testgrupp och en kontrollgrupp. Testgruppen får vaccin, den andra får placebo. Deltagarna ska inte veta vilket de får och inte heller den läkare som administrerar vaccinet. För rättvis bedömning borde de även utsättas för en systematisk smitta, men det kan vi väl hålla med om att vore ganska oetiskt.

MEN vacciner genomgår INGA dubbelblinda placebokontrollerade studier! Istället jämför man nya vacciner med ett annat vaccin! Men det finns ju massvis med ovaccinerade barn på denna jord, men sådana studier görs inte i stor skala då stora studier kostar pengar. Så när ingen ”vetenskaplig” undersökning kan göras avfärdas alla observationer som ”anekdotiska”, ”spekulativa” och ”ovetenskapliga”…

Linda visade oss också mängder av diagram på hur olika sjukdomar härjat runt och hur stor dödligheten varit under de senaste århundradena. Hon visade oss också hur stor del av graferna som vaccintillverkarna visar för att övertyga oss om att låta oss vaccineras.

Minns ni mässlingepidemin i Wales i början av år 2013? Till och med en 25-årig man dog. De glömde kanske nämna att han var alkoholiserad, hade svår astma, var tungt medicinerad och underviktig och att en lunginflammation kostade honom livet då han skickades hem från mottagningen istället för att få vård. Av totalt 446 rapporterade fall visade sig vara endast 26 vara fall av mässling! Gissa vilka siffror media använder? På grund av denna monstruösa epidemi administrerades över 61.000 doser med mpr-vaccin. Snacka om business!

Mycket tyder på att sjukdomarna ökar på grund av vaccinering!

Japan fick till exempel erfara årliga ökningar av smittkoppor sedan tvångsvaccination infördes år 1872. År 1892 anmäldes nästan 30 000 dödsfall, varav ALLA var vaccinerade. År 1989 drabbades Oman av en omfattande polioepidemi sex månader efter att en fullständig vaccination av befolkningen genomförts. I Sverige togs kikhostevaccinet bort år 1979 och återupptogs 1996 och dödsfallen i kikhosta sjönk drastiskt från 3,3 dödsfall/år 1951-1978 till 0,35 dödsfall/år 1979-1995.

Vaccinerade barn är sjukare än ovaccinerade! Så summan av kardemumman blir att vacciners effektivitet och ofarlighet aldrig bevisats!

Detta var nu bara en lite del av allt Linda hade att berätta om, så ni ska definitivt besöka hennes föreläsning själva! Här finns en filmad föreläsning från 2011 i 10 delar:

Min egen stelkrampsspruta då?

Där satt jag då och funderade på min egen lilla stelkrampsspruta… Tänk blir man biten av en galen hund eller nåt. Jag frågade Linda och berättar att  1969-1985 rapporterades 61 fall av stelkramp i Sverige; endast 12 av dem var ovaccinerade och 10 av dem hade vaccinerats strax innan insjuknandet.

Gör såhär för att undvika stelkramp

Dessutom visar det sig att stelkramp endast kan uppstå i syrefri miljö och finns ej i munhålan hos djur! Så om du stiger på en rostig spik ska du

 1. bearbeta såret så det börjar blöda. Stelkramp kan inte uppstå om det blöder.
 2. rengöra såret, gärna med väteperoxid. Kolloidalt silver är också kanon.

Så istället för att ta min stelkrampsspruta kommer jag istället att ha väteperoxid och kolloidalt silver i husapoteket! Åtminstone ett tag till.

Dr Suzanne Humphries

I lördags och i söndags har Dr Suzanne Humphries varit och föreläst i Tammerfors och Helsingfors i Finland. Suzanne Humphries är läkare i USA och innehar doktorstitel i medicin. Hon har varit verksam inom socialmedicin och arbetat som njurläkare under 14 års tid. Humphries är en internationell vaccinexpert. I sitt arbete har hon sett baksidan med vaccinationer: hur patienternas hälsa har kollapsat och hur sambandet med vaccin förnekas. Trots att bevisen är iögonenfallande tystas de ner.

Suzanne har nyligen gett ut boken Dissolving Illusions, där hon går igenom vaccinernas historik, människans immunsystem och de faktorer som inverkar på det, samt de illusioner som hör samman med vaccinationer. Suzanne hör till International Medical Council on Vaccination. Utöver sitt arbete med patienterna reser Humphries numera runt i världen för att föreläsa och dela med sig av denna viktiga information. Läs mera på hennes hemsida.

Besök vaccin.me för att hitta över 400 vaccinkritiska artiklar med referenser.

Ni kan också läsa:

 • “Vaccination – en förälders dilemma” av Greg Beattie, Australien 1997, www.klokast.se/kurs/Vacc.html
 • “Vaccinationer – dags att sticka hål på myterna” av Alan Phillips www.klokast.se/siem/Phillips.pdf
 • “Vaccinationer: risker och skador” av läkaren Mayer Eisenstein och med. journalisten Neil Z. Miller.

”Vaccinerna är den största kriminella handlingen någonsin mot mänskligheten”

Dr Guylaine Lanctot, Medical Post dec 1994