fbpx

Lucka 11 

Vanligaste sättet att konsumera Dong Quai är i kapselform, men jag brukar sätta med Dong Quai i mina smoothies och raw sorbeter. Jag brukar då använda FSFs Princess Blend som innehåller dong quai.

Dong Quai har i stor utsträckning använts i traditionell kinesisk medicin för att stärka hjärt-, lung- och levermeridianerna. Denna ört är också känd som “kvinnlig ginseng” och används vid gynekologiska åkommor såsom mensvärk, för att reglera menstruationscykeln och lindra symptom i samband med klimakteriet. Den har också effekter på hjärt-och cerebrovaskulära system, har antiinflammatoriska effekter och antioxidant aktivitet.

Fördelar med Dong Quai:

  1. Balanserar könshormonerna
  2. Behandlar mensvärk 
  3. Reglerar mensrutationscykeln
  4. Behandlar anemi och motverkar trötthet 
  5. Sänker blodtrycket

Om du vill köpa Dong Quai av hög kvalitet rekommenderar jag FSF Princess. Uppge koden “morotsliv” så får du 5€ rabatt på din beställning!

Källa:
http://www.foursigmafoods.com

Vad är superfoods?

Superfoods är mat som är extremt nyttig! Den har ett väldigt högt näringsinnehåll i förhållande till den energi den ger och är full av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Ät superfoods varje dag och maximera dina chanser till att leva ett långt och friskt liv. Superfoods sägs även kunna minska förekomsten av sjukdomar.