fbpx

Lucka 12 

Ett traditionellt sätt att konsumera Meshima är som te, men idag har de flesta användare tar det i tablett- eller kapselform som ett kosttillskott.

Meshima är en svamp/ticka som växer på mullbärsträd och har länge varit viktig i den traditionella medicinen i Kina, Korea och Japan. Namnet betyder “kvinnornas ö” och den växer på en ö med samma namn. Meshima är nästan helt okänd i väst, men en av de senaste vetenskapliga studierna utförd av Harvard University, har ökat medvetenheten.

Liksom de flesta av de medicinska svamparna innehåller även meshima polysackarider som har hjälpande effekter på många av våra kroppsfunktioner. Traditionellt används det för magont och för artrit i knät. Dess mest intressant egenskap, dock är dess användbarhet vid bekämpning av hud -, lung- och bröstcancer.

Fördelar med Meshima:

  1. Motverkar hudcancer
  2. Motverkar lungcancer
  3. Motverkar bröstcancer
  4. Motverkar magont
  5. Motverkar artrit

Meshima produkter är en bristvara i Amerika och Europa och det är svårt att hitta dem. I Asien är Meshima vanligare, men fortfarande inte main-stream. Om du vill köpa Meshima av hög kvalitet rekommenderar jag FSF Mania som dessutom innehåller 6 andra svampar och nypon. Uppge koden “morotsliv” så får du 5€ rabatt på din beställning!

Källa:
http://www.foursigmafoods.com

Vad är superfoods?

Superfoods är mat som är extremt nyttig! Den har ett väldigt högt näringsinnehåll i förhållande till den energi den ger och är full av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Ät superfoods varje dag och maximera dina chanser till att leva ett långt och friskt liv. Superfoods sägs även kunna minska förekomsten av sjukdomar.