fbpx
Lucka 7
Tongkat Ali är en av de örter som min man sätter i sina smoothies. Han använder FSF Prince som innehåller en blandning av många fina örter och bland dem finns denna fantastiska Tongkat Ali.

Tongkat Ali är en testosteronbooster! Örten används för att öka muskelmassan, energinivåerna och prestationsförmågan samt minskar tiden för återhämtning efter träning. Allt detta innebär att det är en perfekt ört för idrottare.

Tongkat Ali har också effektiv mot cancer. Dessutom är örten effektiv mot malaria och är antibakteriell, febernedsättande samt motverkar magsår och tumörer. Örten passar både män och kvinnor och höjer den sexuella lusten och gör erogena zoner känsligare.

Fördelar med Tongkat Ali:

  1. Förbättrar sexuell prestanda
  2. Ökar testosteronnivåer
  3. Förbättrar idrottsprestationer
  4. Ökar muskelmassan
  5. Motverkar cancer

Om du vill köpa Tongkat Ali av hög kvalitet rekommenderar jag FSF PrinceUppge koden “morotsliv” så får du 5€ rabatt på din beställning!

Källa:
http://www.foursigmafoods.com


Vad är superfoods?
Superfoods är mat som är extremt nyttig! Den har ett väldigt högt näringsinnehåll i förhållande till den energi den ger och är full av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Ät superfoods varje dag och maximera dina chanser till att leva ett långt och friskt liv. Superfoods sägs även kunna minska förekomsten av sjukdomar.