fbpx

Lucka 10 

Yohimbe är en av de örter som min man sätter i sina smoothies och sin raw glass. Han använder FSF Prince som innehåller en blandning av många fina örter och som innehåller bland annat bark av Yohimbe.

I generationer har barken av Yohimbe träd använts som ett botemedel mot erektil dysfunktion. Men det har också använts för att behandla generella sexuella problem hos både män och kvinnor, för ökad atletisk prestationsförmåga, viktminskning och återhämtning.

Dessutom används den i behandlingar mot bröstsmärtor, högt blodtryck, lågt blodtryck, diabetisk nervsmärta och depression. Yohimbe är också en potent antioxidant.

Fördelar med Yohimbe Bark:

  1. Förbättrar idrottsprestationer
  2. Balanserar blodtryck
  3. Förbättrar sexuell aktivitet
  4. Effektiv mot erektil dysfunktion
  5. Motverkar depression
Yohimbe kan drickas som ett stimulerande te gjort på avkok av barken från det västafrikanska trädet Corynanthe johimbe K.Schum.. Denna bark innehåller flera alkaloider varav den viktigaste är yohimbin. 
Om du dricker som ett starkt te så kan du först få ett inledande illamående under ungefär trettio minuter, följt av ett euforiskt tillstånd som liknats vid ett svagt rus. Yohimbe används i folkmedicinen som afrodisiakum för att öka både mannens och kvinnans sexuella njutning.

Om du vill köpa Yohimbe av hög kvalitet rekommenderar jag FSF Prince. Uppge koden “morotsliv” så får du 5€ rabatt på din beställning!

Källa:
http://www.foursigmafoods.com

Vad är superfoods?

Superfoods är mat som är extremt nyttig! Den har ett väldigt högt näringsinnehåll i förhållande till den energi den ger och är full av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Ät superfoods varje dag och maximera dina chanser till att leva ett långt och friskt liv. Superfoods sägs även kunna minska förekomsten av sjukdomar.