fbpx

Första citronfastedagen går mot sitt slut. Jag passade på att sova länge i morse och steg upp först närmare kl 10. – Skönt! 🙂

Började med torrborstning igen och sen så blandade jag till saltlösningen. Jag drack den på några minuter och det gick helt bra. Bara man tänker ”buljong, buljong” är det inga problem! 😉 Sen steg jag på studsmattan och ”kluckade” på där i 20 minuter (magen lät ganska lustigt) och sen började toalettstafetten. Den höll på i kanske en dryg timme innan det var klart.

Vid lunchtid blandade jag till den första ”lemonaden”. Starkt av cayennepepparn. Men riktigt gott och läskande! Det här ska nog gå bra att dricka. Från att jag började dricka den har jag inte druckit desto mera vatten. Fast plötsligt märkte jag att vattnet höll på att ta slut så då fick vi bege oss till källan efter 40 liter nytt färskt källvatten.

Jag satte förresten inte i lika mycket MSM som i receptet ännu. Jag ville vara lite försiktigt ifall det skulle ge massiv huvudvärk, Efter två lite kände jag liiite av en smygande huvudvärk, men sen försvann den. Jag har alltså tagit 3 tsk MSM totalt idag och eftersom det gick bra får jag nog öka imorgon.

Jag har alltså druckit 3 liter lemonad idag och då jag drack upp det sista började det ju redan vara kväll och klockan var 21:30! Så då gick jag i bastun och torrborstade faktiskt en gång till strax före. Väl i bastun lade jag mig på rygg och höll benen upp i vädret för att hjälpa lymfflödet ännu mera. Svetten för ju också med sig en massa slagg ut ur kroppen. Och djupandningen som jag också gjorde. Och sen körde jag faktiskt oil pullingen i bastun! Glömde bort den i morse då jag var så fokuserad resten av fastan.

Nu är klockan just 22:30 och jag kan inte tänka mig att börja göra en grön juice nu. Jag tog istället några glas vatten och 8 st chlorella/spirulinapiller. Jag hör inte till de som älskar smaken av dessa underbara sötvattensalger så jag tar ”the easy way out” och kör dem i pillerform. De gör säkert sitt ändå.

Jag har inte varit hungrig alls idag. Och inte särskilt sugen på något heller. Ibland känner jag mig lite yr, men det går snabbt över. Imorgon är det måndag och arbetsdag. Borde säkert ta med min nutribullet då så jag kan dricka färsk lemonad så man inte går miste om enzymerna.

Ja, och mitt i all denna rening har jag städat huset idag och torkat golvet och rett upp nästan alla papper i kontoret! Så detta är nog feng shui inifrån och ut det! 😉