fbpx

Bara dag 2 av citronfastan?? Hur kan det vara möjligt? Känns som dag 5 – minst!

Imorse blev det iallafall en tidigare väckning kl 7, eftersom arbetsdag väntade. Jag torrborstade och drack en liter vatten innan jag for till jobbet. Till morgonmötet drack jag för ovanlighetens skulle en kopp kamomillte. Jag brukar ju alltid dricka mina svampar från FourSigmaFoods då, men vet inte om de kvalificerar sig till denna fasta…

Dagen gick iallafall hur bra som helst och jag har känt mig varken trött, utsvulten, svag eller på dåligt humör. Det är egentligen en sån reaktion jag hade föreställt mig…

Klockan 11 började jag (vanan trogen) känna mig hungrig eftersom vi har lunchpaus 11:30, så då tog jag fram min Nutribullet och svepte ihop dagens första liter lemonad. Hungern lade sig förstås direkt. Klockan två gjorde och drack jag dagens andra lemonadliter. Jag dubblerade förresten dosen MSM idag, så jag tog två teskedar per sats. Har haft en svag huvudvärk sen eftermiddagen, men inget farligare än så.

Efter jobbet mellanlandade jag hemma och blandade till tredje litern och begav mig mot Mari-Louise för att få mig en helkroppsbindvävsmassage. Mari-Louise jobbar mycket med lymfsystemet i sin behandling, vilket ju är jättebra med tanke på den rening jag gör nu! Dessutom stimuleras meridianer, akupunkturpunkter, bindväv och kroppens reflexzoner. Det var otroligt skönt och jag blev väldans kissnödig och törstig. Så nog satte det igång grejer alltid! Jag drack en liter vatten på vägen hem igen.

Väl hemma har jag nu hinkat in litern med saltlösning och väntar som bäst på att den ska ge resultat. Ser alltså inte ut att bli varken grön drink eller chlorella/spirulinapiller ikväll med andra ord. Alltså hur har de tänkt att man ska hinna dricka allt det här? Jag fattar inte. Får väl ta det till frukost imorgon då istället.

Fast klockan är bara 21:30 i skrivande stund är jag redan klar att ta natt. Jag är sömnig och lite frusen. Fast det där med att vara frusen hör ju till mitt “normaltillstånd”… Nu ska jag krypa ner i soffan med älsklingen, hunden och katten och sen blir det nog bara att gå och sussa.

Trodde förresten att mannen gjort våfflor då jag kom hem. I detta hus har vi inte lagat våfflor på säkert 5 år! Och inte hade han det nu heller. Jag känner dofter “i syne”, eller vad det kan heta. Inte är jag hungrig nu heller efter att ha hinkat in saltlösningen, men nog hade det varit gott med morötter och lite jordnötssmör alltså! 😉