fbpx

Idag hann jag med torrborstningen som vanligt, även om jag låg och drog mig lite för länge i morse (som vanligt). Och vet ni, inatt drömde jag att jag satt åt åt en gräddtårtsbit! Halva hade jag ätit när jag upptäckte vad jag höll på med och tänkte “Hjälp, jag fastar ju!”. Alla tre vita gifterna på en gång. (Många år sen jag ätit gräddtårta må jag ju säga…) Det var skönt att vakna och inse att det bara var en dröm.

Idag fick jag blanda i min nya lera som jag köpte igår i lemonaden. På påsen stod det 1 tsk/dag, ås jag satte en halv tesked i varje liter lemonad jag lagat idag. Först tyckte jag inte att det smakade något alls. Men när jag rapade var det inget vidare. Vid tredje litern kände jag också smaken då jag drack. Eller egentligen var det väl lukt mera än smak.

Nu har jag haft spontanbesök av underbara Ghita som förgyllde min kväll över en kopp te, så nu efteråt ska det bli lite studs på studsmattan och saltvattendags. Jag hade tänkt ta en bastu ikväll, men tror det får bli en dusch imorgon istället.

Jo, ett tillägg: Tog 3 (x3) teskedar MSM idag – ingen huvudvärk! 🙂

Uppdatering: Det blev nog bastu med torrborstning och djupandningsövningar iallafall. 😉