fbpx

Fick huvudvärk igår kväll igen och hade det fortfarande då jag var upp på WC andra gången lite efter kl 4. Då drack jag 3 glas vatten och lade mig igen och då jag vaknade kl 7 var huvudvärken äntligen borta!

Jag pressade några blodgrape, apelsiner, mandariner och citroner så jag fick en liter juice att ta med till jobbet som lunch. + en massa vatten förstås. Mådde hur fint som helst hela dagen tills det var dags att åka hem, då kom den tillbaka, huvudvärken. Ja, och så fick jag ju förresten en skön nack/axelmassage som bonus idag. Och vad är nu bättre än det?

Väl hemma väntade min älskade systerdotter med min syster och hennes sambo. Maken min också förstås, men han for snart iväg på jobb. Vi drack lite FSF svamp och jag hinkade in mera vatten och så småningom försvann nog huvudvärken igen. Jag lekte med tanken på att avsluta fastan med en leverrening, men tror nog kroppen ska få vila lite emellan nu först. 😉

Ikväll har jag mycket långsamt och i sann mindfulnessanda testätit en banan för att låta magen få en mjukstart inför morgondagen. Och sen har jag tagit det lugnt med djuren här hemma. Imorgon kommer jag att börja äta försiktigt igen så jag har nyss bokat in en lunchdate på det lokala raw caféet Raawka med min fina vän Magda som jag reste till Raw Life Festivalen med i somras. Det ska bli så kul! Och gott! 😉

Det är helt fantastiskt för detta är första helgen på jag vet inte när som jag inte drar en kurs eller har något annat program inbokat. Känns mycket märkligt… Vem vet vad jag hittar på. Är faktiskt lite sugen på att sy något. Det var länge sen sist. Ni får hålla utkik på Instagram för att se om det blir något eller ej. 😉

Så där var min första långtidsfasta avklarad! Känner mig ren i kroppen och full av ny energi! Detta gör jag definitivt om och då kanske till och med under en ännu längre period. Men tills dess återgår jag till min 5:2. Maken vill testa den nu också. Kul! 😀