fbpx

På lördagen firade jag kvinnodagen i Petalax med ett gäng underbara kvinnor som ville lära sig laga underbart goda och samtidigt hälsosamma (=RAW) mellanmål och efterrätter! Det var Malax-Korsnäs Medborgarinstitut som arrangerade raw food-kursen. Vi hade jättekul tillsammans!

På söndagen besökte jag mässan Kvinna & C:o i Närpes och berättade om den fantastiska chokladen och dess hälsoeffekter för en närmast fullsatt sal. Det var så kul! Och dessutom bjöd jag på lite smakprov. Det blev chokladmousse och raw chokladpraliner med mullbär och gojibär. Jag lovade sätta ut receptet på chokladpralinerna åt dem som inte hann få det, så det hittar ni längst ner efter lite foton från helgen.

Lördagens Raw Food kurs vid Malax-Korsnäs MI

Mellanmål och efterrätter

Smoothies på g.

Smoothies serveras.
Här blir det underbar bärsorbet.

Buffetbordet är dukat med tillhörande recept.

Denna mousse gjorde jag igen på söndagen!

Ivriga raw-kockar.

Läckert!
“Passion för (raw) choklad” på söndagens Kvinna & C:o-mässa i Närpes

Chokladen är serverad! 😉

Och receptet på pralinerna kommer här:
Jag använde bara gojibär och mullbär till dagens sats, inga nötter.