fbpx

Vinn en Royal Flush från FourSigmaFoods!

Det är säkert fler än jag som har vårkänslorna som pirrar i magen nu de dagar som solen strålar så där fint som den bara gör om vårarna. Jag älskar våren! Den viskar om sommar och sol och värme och får mig att längta så skönt.

Träffade min fina vän Caroline ikväll över en kopp svampte och vi hade så oförskämt trevligt och planerade ihop en liten tävling. Inom de närmaste två veckorna (deadline 23.3.2014, kl 23:59) har ni möjlighet att komponera ihop något smaskigt som innehåller en (eller flera) ingredienser från FourSigmaFoods urval av produkter. Det var vara med en eller flera av Instant-boxarna eller Blend-påsarna. 
OBS! Under tävlingstiden har alla nu möjlighet att få ännu större rabatt än vanligt på sitt inköp på FSF!
Nu får du hela 10% rabatt med rabattkoden “smaskigtmorotsliv“!

När du hittat på ett recept – det kan vara salt eller sött, vått eller torrt, smoothie eller raw cake, ja, vad som helst – skriver du ner det och skickar det till mig på ila@morotsliv.com. 
Sen kommer jag och Caroline (som är representant för FSF) att tillreda recepten och utse en vinnare som får en hel royal flush, alltså ett exemplar av varje Instant-box (värde ca 105€). Det är ett helt fantastiskt fint pris! Vinnarreceptet och även övriga insända recept kan senare publiceras på Morotslivs och FourSigmaFoods sida.
Lycka till!

Och samma på finska:
Nyt sinulla on mahdollisuus keksiä jotain hyvää joka sisältää ainesosia Four Sigma Foodsin tuotevalikoimasta.

Keksi resepti – se voi olla suolainen tai makea, märkä tai kuiva, smoothie tai raaka-kakku, ihan mitä tahansa – kirjoita se muistiin ja lähetä se minulle: ila@morotsliv.com.

HUOM! Kilpailuajan aikana kaikilla on mahdollisuus saada tavallista suurempia alennuksia FSF:ilta!
Nyt saat nimittäin täyden 10% alennuksen käyttämälla tilatessasi alennuskoodia “smaskigtmorotsliv”!

Voittaja saa palkinnoksi Royal Flush-pakkauksen joka sisältää kuusi eri Instant-boxia (arvo noin 105 €). Se on aivan uskomattoman hieno palkinto!

Voittava resepti ja myös kaikki muut reseptit voidaan myöhemmin julkaista Morotslivin ja Four Sigma Foodsin sivuilla.