fbpx

Efter en riktigt skön semester med mycket vila, löpning, sol, bad och umgänge med familj och vänner har jag laddat batterierna och samlat ny inspiration för den kommande hösten. Jag har en massa nya teman på lager som jag kommer att skriva om här på Morotsliv inom kort och höstkurserna är bokade, men fler bokas hela tiden.

Dessutom arrangerade jag och ett par andra Sundom Loppisrace här i hembyn i år igen. Det var mycket som skulle planeras och fixas, men jättekul var det!

Så håll i hatten, för nu kör vi!

Jag tjuvstartade lite här förra veckan med en kurs i Kilen där vi gjorde egna hudvårdsprodukter av sånt man hittar i köket. Vi hade riktigt trevligt tillsammans i den mysiga, gamla stugan på hembygdsgården. I september drar vi igång med resterande kurser.

Rena din kropp med Raw Food

När det gäller raw food drar jag i höst delen om hur man kan rena kroppen med raw food då vi smakar på delikata och renande smoothies. Den var ny i våras och fick jättesmickrande feedback, så jag hoppas intresset håller i sig.

Vad äter din hud?

Jag drar som vanligt också föreläsningen “Vad äter din hud?” där vi tar en resa genom ett vanligt badrumsskåp. Vi lär oss vad man vill undvika för ingredienser och varför. Men det viktigaste är att vi också ser över vad det finns för bättre alternativ.

Kärringtips och ekostädning

Jag fortsätter även med “Kärringtips och ekostädning” där jag bjuder på en titt in i min städskrubb och delar med mig av mina bästa kärringtips. Tillsammans diskuterar vi olika rengöringsknep som gör städningen både hälsosammare, miljövänligare och roligare!

Här kan du läsa om kursinnehållet i de olika kurserna jag erbjuder.
Här kan du titta närmare på kurskalendern. Observera att den uppdateras vartefter fler kurser bokas in, så det är värt att återkomma med jämna mellanrum! 
Snart kan man börja anmäla sig till de kurser man vill delta i och det görs direkt till respektive arrangör!
Pst! Om jag inte kommer till just din ort i höst så kan du kontakta en arrangör i din hemtrakt och be dem kontakta mig. Det kan till exempel vara ett medborgarinstitut, vuxeninstitut, arbis eller en förening.
Hoppas vi ses i höst!