fbpx

Jag ramlade nästa av stolen när jag fick inbjudan till detta evenemang och när faktum efter en stund verkligen sjönk in blev jag så exalterat glad så jag studsade jag runt här hemma hela kvällen och jublade. Alltså detta får ni bara inte missa! David Wolfe kommer till Finland i höst! Min största inspirationskälla!

David Wolfes heldagslånga evenemang i Helsingfors går av stapeln söndagen den 9.11.2014, alltså på farsdag. Evenemanget är på engelska och svårare ord och termer översätts till finska och säkert svenska också.

OBS! Early bird priset på 97€ är giltigt till 12.9.2014, därefter blir priset 127€.

Köp biljetterna här: www.raakapuoti.fi/product/48/

Bästa farsdagen någonsin! David Wolfe

Man skulle kunna tro att det är en rockstjärna när man tittar på hans fanclub: USA: s största företags VD:n, elitidrottare, Hollywoodkändisar och majoriteten av köpkraften för personer med – Mödrar!

Men rockstjärnorna kommer nog till korta bredvid David Wolfe som har lockat tiotusentals människor runt om i världen mot en fördjupad kunskap i näringslära. Som revolutionsledare i naturlig hälsa och skönhet kommer David Wolfe nu för tredje gången i Finland.

David Wolfe är en mästare i näringslära och han anses vara världsauktoritet när det gäller områden såsom naturlig hälsa och skönhet, naturmedicin, örtmedicin, choklad och superfoods. Tack vare David Wolfe hittar vi många idag kända superfoods på marknaden, till exempel gojibär, rå choklad och jungfru kokosolja.

David Wolfe har föreläst vid fler än 2000 evenemang under 20 års tid och i sex världsdelar. Han lyckas delge en oändlig mängd information på ett både intressant och humoristiskt sätt, som påminner mer om en blandning av väckarklocka och stand-up komedi, än en traditionell hälsoföreläsning. Med David lär du dig en massa nytt, samtidigt som du har roligare än någonsin!

Farsdagen till ära kommer en del av föreläsningen att fokusera på den vuxna mannens hälsa och välbefinnande. Men oavsett ålder eller kön kommer du att få ut mycket av denna dag.

Ämnen som diskuteras:

  • Hormonbalans. Om att hitta mer fart i livet.
  • Den nya generationens superfoods – Vad kommer som nästa?
  • Matens färgpigment och deras roll i vår hälsa.
  • Att sätta mål – som en superhjälte!
  • Genetik och epigenetik – det är frågan.
  • Genialitet – medfött eller inlärt?
  • Och mycket, mycket mer!

Om du inte tidigare har sett Davids föreläsningar, rekommenderas att du åtminstone tar dig en titt på dessa videoklipp:

En läsvärd artikel: http://hidastaelamaa.fi/2012/02/mista-found in-real-vauraus

Bjud in alla dina Facebookvänner till evenemanget på Facebook!

Tidpunkt: söndagen 9.11.2014, kl. 11-19 (VIP kl. 10-11)
Plats: Arcadahuset vid Jan-Magnus Janssons plats 1 i Arabiastranden i Helsingfors.
Biljetter: Early bird: 97 € / Efter 12.9.2014: 127 €
VIP Biljetter: 197 €. Inkluderar en plats i främre raden, en egen timme med David Wolfe kl. 10-11, produktgåvor och massor av annat trevligt.

Köp genast din biljett här: www.raakapuoti.fi/product/48/

OBS! Det finns också ett litet antal samarbets- eller mediabiljetter. Om du vill ha en gratis biljett och kan annonsera händelsen i sociala nätverk eller liknande, kontakta Christoffer Westerlund på cw@ilopoli.fi.

Arrangörer: ilopoli Ky och Raakapuoti

Vi ses där!