fbpx

Två av höstens kurser i “Rena din kropp med raw food” av nu avklarade – fem kvar!

När man går in och ser på arrangörernas hemsidor blir jag så glad över att få se att intresset för detta är så stort. Alla är nämligen fullbokade! Ja, med ett undantag. I Kristinestad finns faktiskt ett antal lediga platser ännu, men sen är allt fullt.

Om du är intresserad över hur du kan rena din kropp från slaggämnen och syntetiska kemikalier bara genom att äta god mat, så ska du passa på nu! Vi ser både på varifrån dessa ämnen kommer och hur vi kan undvika att få dem i våra kroppar överhuvudtaget, men också på hur vi kan hjälpa kroppen göra sig av med dem.

Så om du känner dig energilös, trött, sover dåligt, hyn är grå eller tarmarna inte fungerar som de ska, kan detta vara kursen för dig.

Mina kurser där vi gör naturliga hudvårdsprodukter börjar också vara fullbokade. Men mina föreläsningar kan tacksamt nog ta emot större mängder deltagare så där kan man ännu rymmas med.

Här hittar du alla höstens kurser. Hoppas vi ses i höst!

Psst! Om jag inte kommer till din hemort eller om kursen du ville gå är full. Tipsa en förening, medborgarinstitutet, vuxeninstitutet eller arbiset där du bor om Morotsliv och önska en kurs.