fbpx

Oj, vilken oktober månad jag haft! Det händer så mycket i mitt liv just nu, men riktigt ännu vill jag inte dela riktigt a l l t roligt. Men snart! Ni får ha tålamod. En del ska jag ändå berätta!

Jag har bland annat haft väldans många föreläsningar och kurser denna månad. Dessutom har jag fått en massa trevliga Martha-uppdrag. Plus ett heltidsjobb där det också händer och sker var dag. Därför har det varit lugnare än vanligt här på bloggen. Eller dött måste vi väl nästan säga! Men som ni vet har jag varit i väggen en gång tidigare så jag aktar noga mina löss för snuva.

När jag inte håller egna kurser och föreläsningar sitter jag nu själv på skolbänken och förkovrar mig i näringsterapins fantastiska värld! Det är en del repetition och en del nytt, en del enkla grejer och en del mera invecklade. Perfekt kombination med andra ord.

Dessutom får jag flyga till Stockholm ett veckoslut i månaden och det är en stad jag tycker mer och mer om för varje gång. Dessutom kan alla svenska och det känns alltid lite lyx när man själv är bosatt i tvåspråkiga Finland. Ännu bättre blir det av att jag får träffa den delen av min släkt som flyttade till Sverige för några decennier sedan. Annars träffas vi bara ett par gånger i året – max.

Jag har fortfarande en hel del kurser i november så kika in på min kurskalender. Ännu hinner ni anmäla er! “Rena din kropp med Raw food” blev en riktigt hit i höst så den är fullbokad överallt och i Korsholm blev det så många anmälningar att vi fick ordna två identiska kurser (båda fullbokade)! Det är så roligt tycker jag att så många vill komma och höra och smaka smoothies och svampte.

Nu bokas också vårens kurser som bäst. Börjar faktiskt snart vara närmast fullbokad nu från januari till påsk, så vill man ha mig till sin ort gäller det att skynda nu medan det ännu finns lite luckor kvar! Bara att önska från arbis/mi/vuxeninstitut eller förening på din ort.

Men hit ryms man ännu med i november:

Kärringtips och ekostädning (föreläsning med demo)

Onsdagen 5.11.2014, kl 18:30-21:00. Malax-Korsnäs Medborgarinstitut. Mera info och anmälan.

Hemmets kemikaliekompott (föreläsning)
Torsdagen 06.11.2014, kl 18:30-20:00. Jakobstads Arbetarinstitut. Mera info och anmälan.

Vad äter din hud? (föreläsning med demo)
Onsdagen 12.11.2014, kl 18:30-21:00. Kristinestads Medborgarinstitut. Mera info och anmälan.
Tisdagen 25.11.2014, kl 18:30-21:00. Sundom UF. Mera info och anmälan.

Vi hoppas jag hinner skriva mera här nu hädanefter, men blir det tyst ett tag så vet ni varför. Jag har inte försvunnit. Jag har bara mycket på gång.
Bjuder nu också på en ny layout här på Morotsliv november till ära och önskar er alla en ljuvlig november!