fbpx
Jag tycker det är viktigt att stöda mindre företagare på den egna orten som erbjuder ekologiska, hållbara och etiska varor eller tjänster! Därför puffar jag ofta för dem, för att jag vill att vi ska bli fler som stöder ekologiskt företagande.
Men nu är det ju tyvärr så att det inte alltid finns en hälsokostbutik eller ekobutik på hemorten, så därför har jag länge sökt efter en bra närbutik som erbjuder ett stort urval produkter av hög kvalitet. Dessutom tycker jag också att det är viktigt att de ställer höga krav på sina produkter, tar ansvar och vet vad de står och säljer.
 
Därför var jag glad att upptäcka att nu3.fi för det första erbjuder en massa kända märken inom naturkost, sport, hälsa, viktminskning och skönhet. Och ännu gladare blev jag då jag upptäckte att de har erfaret team dietister, idrottsforskare och biologer som söker efter nya produkter och som dessutom kan hjälpa sina kunder med alla möjliga näringsrelaterade frågor. 
Så om du vill beställa från deras nätbutik så får du nu 15% rabatt om du uppger morotsliv som rabattkod! Alltså där man fyller i presentkortskoden (lahjakortti). Detta gäller alltså nu alla i Finland.

(Uppdatering 3.2.2015: Även svenska nu3.se ger dig nu rabatt med morotsliv som rabattkod.)

Så God Jul nu, så här lite i förskott! 😉