fbpx

Jag får ibland frågor om jag ska komma hit eller dit. Och jag kan med glädje svara: Ja, jag kommer gärna – både hit och dit!

Nu börjar det vara tid för att planera in höstens kurser. Så du som velat komma på kurser, men inte kunnat på grund av att de varit för långt borta – nu har du din chans!

Jag har redan under de senaste åren hållit ganska många kurser i Österbotten (Finland) och det kommer jag att fortsätta med så länge ni vill ha mig. Jag har också hunnit besöka Åland, men mycket längre än så har jag inte hunnit.

Men om intresse finns i höst kan jag komma också till södra Finland. Eller varför inte Sverige? Eller ännu längre bort?

Arrangörer

Om det är så att du skulle vilja att det ordnas kurser på din hemort, så blir jag hemskt glad om du tipsar mig om din ort och önskat ämne, så ska jag försöka ordna det.

Och om det finns ett medborgarinstitut/vuxeninstitut/arbis eller liknande i närheten, så kan du också meddela dem och be dem arrangera. Men även en förening eller ett företag fungerar ypperligt som arrangör!

Kontakta mig via kontaktformuläret till höger så ska vi se vad vi kan hitta på tillsammans!

Kursutbudet

Här finns en sammanfattning över de kurser som jag erbjuder i år. 

Klicka bara på “Kursbeskrivning” för det ämne som intresserar!
Hoppas vi ses i höst!