fbpx
Det närmar sig! Om bara en dryg vecka kommer Jubileumsgirot 2015 till Österbotten, föreningen SARA:s största turné någonsin! Bakom turnén står också den populär-vetenskapliga tidsskriften 2000-talets vetenskap. Och Morotsliv står stolt som den lokala arrangören i Vasa!

Missa inte chansen att få se och lyssna till några av Sveriges absolut duktigaste terapeuter, författare, läkare och experter! Förhandsanmäl ert deltagande på www.2000tv.se/anmalan. Vi ses i Vasa söndagen 14.6! Till Jakobstad kommer gänget den 13.6.

I detta inlägg ska jag presentera en av mina personliga favoriter: Birigtta Klemo, som är en av föreläsarna på Jubileumsgirot 2015.

Jag träffade henne första gången när hon föreläste på Academill i Vasa på Hälsokedjan Lifes 50 års jubileum och jag blev alldeles överväldigad över den kunskap den kvinnan besitter! Hon är varm, otroligt klok och har mycket humor.

“Målet måste vara friskvård!”

Birgitta Klemo, bor i Stockholm, men känner hellre igen sig som ”Norrskenet från Kiruna” och Österbotten har en kär plats i hennes hjärta.

Sina grundläggande kunskaper och talanger inom hälsans område har hon fått från sin mor som var hustru i en gruvarbetarfamilj. För Birgitta Klemo är inga sjukdomar främmande och hon har svar på i princip alla frågor som kommer hennes väg.
Efter en grundläggande anamnes där hon kommer i närkontakt med patienten och också integrerar med den själsliga dimensionen, så tar hon oftast fram sitt bästa verktyg: en tysk biofrekvensapparat. Med den som hjälpmedel kan hon snabbt fastslå vilka mikrober som belastar patienten, men också de brister den sjuke har i fråga om mineraler och vitaminer. 
Utifrån denna analys har hon ett brett register med terapimetoder som hon sätter in. Det varierar från gängse ortomolekylära substanser som vitaminer och mineraler över homeopatika, men också få med patienten på rena livsstilsförändringar. 
Birgitta är inte heller främmande för de som fått livshotande diagnoser som cancer. Men hennes utgångspunkt är densamma som för andra patienter. Det gäller oftast att angripa den svampöverväxt som finns hos den sjuka. 
Har hjälpt tusentals barnlösa att få barn på naturlig väg
De allra finaste framgångarna har hon fått när hon behandlade barnlösa par för infertilitet. När hon kommit upp till tusen framgångsrika födslar – och det med naturenliga metoder – slutade hon räkna. Förmodligen har det dubblats fram tills nu. 
Likadant har hon Österbotten som en kär tillflyktsort dit hon ofta återvänder, både för att skriva ner sina memoarer och för att besöka de tusentals patienter hon har bara i Vasa med omnejd.
Birgitta är fantastisk på alla sätt och vis och henne kan ni alltså få höra berätta mera i Vasa (Korsholms vuxeninstitut) 14.6.2015.

Berätta om evenemanget åt alla du känner och kom ihåg att förhandsanmäla så vi kan beräkna mängden kaffe och mat. Vi ses!