fbpx
Kom och ta del av massor av UNIK KUNSKAP! Detta är ett fantastiskt tillfälle att få se och lyssna till några av Sveriges absolut främsta terapeuter, författare, läkare och experter berätta om deras specialområden. Bakom Jubileumsgirot 2015 står föreningen SARA som nu firar sina 25 år med en extra lång föreläsningsturné. Nu åker dessa experter land och rike runt och kommer till vår stora glädje och förtjusning även till Finland!
Till Vasa anländer de söndagen den 14.6.2015, kl 14-21. Seminariet sker i Vuxeninstitutets auditorium. Adressen är Skolvägen 1, Smedsby. Förhandsanmäl ert deltagande på www.2000tv.se/anmalan.

Kort om experterna

Birgitta Klemo om hälsa och fertilitet
Birgitta är Sveriges mest kända alternativterapeut, författare till boken “Norrskenet från Kiruna” och har regelbundet besökt Vasa och hjälpt hundratals människor i Österbotten under de senaste 20 åren. Hon har ett brett register med terapimetoder som hon använder och löser situationen med allt från vitaminer och mineraler till homeopatika, men också med rena livsstilsförändringar. 
Birgitta är inte heller främmande för de som fått livshotande diagnoser som cancer. Men hennes utgångspunkt är densamma som för andra patienter. Det gäller oftast att angripa den svampöverväxt som finns hos den sjuka. De allra finaste framgångarna har hon fått när hon behandlade barnlösa par för infertilitet och hon har hjälpt fram upp till tusen framgångsrika födslar med naturenliga metoder.
Linda Lundberg om att bli fri från smärta
Linda har under 14 år varit verksam som smärtterapeut. Nu har hon sammanfattat sina mer än 13000 timmar vid patientens sida i boken “Hur känns det?“. Hennes slutsats är att all smärta är relevant och ett uttryck för den kloka kroppens rop på hjälp. Söker man den verkliga orsaken till smärta så föreligger möjligheten att eliminera all smärta, oavsett om den bär etiketten whiplash eller fibromyalgi.
Ralf Sundberg om forskningsfusket
Ralf är docent, oberoende forskare, kirurg och författare till boken “Forskningsfusket! Så blir du lurad av kost- och läkemedelsindustrin.” Han har en internationellt välrenommerad forskarkarriär inom transplantationskirurgi bakom sig, ett område som på cellnivå har mycket med problematiken med diabetes och hjärt- och kärlsjukdom att göra. I dag vet vi ganska väl vilka näringsämnen som är viktigast för att människokroppen ska bilda nya friska celler. Men allt sedan 1950-talet har vi omgivits av myter som säger att kolesterol är farligt, att man blir fet av fet mat och att högt blodtryck är en sjukdom.
Ingemar Ljungqvist om GMO
Ingemar är matematik- och naturkunskapslärare som startat privatforskning inom många av biologins fält. Detta renderade honom titeln Doctor of Science (OUICM). Samtidigt är han chefredaktör för tidskriften 2000-Talets Vetenskap. Att undvika HIV vet de flesta hur man ska göra, men det finns en annan mycket mer vanlig sjukdom som får allt starkare fäste just runt Östersjöns landskap och vars ursprung också är militärt. Ingemar kommer också att beröra den explosion av GMO (Gen-Manipulerade Organismer) som står för dörren, om man inte reser upp ett folkligt motstånd.
Mikael Nordfors om att skapa sin hälsa
är läkare från Stockholm som idag är bosatt i Köpenhamn. Han är kontroversiell, orädd och vill bygga broar mellan patienter, läkare och länder. Han brinner för att hjälpa patienter som inte längre erbjuds vård av svenska hälso- och sjukvården och sätter människans välmående framför allt annat.
Mat och kaffe
Eftersom vi startar på eftermiddagen och håller på ända till kvällen, så kommer vi att hinna bli både törstiga och hungriga. Café Raawka bjuder därför på delikat och näringsrik servering med kaffe med dopp samt middag. 

OBS! Maten bör förhandsanmälas i samband med anmälan till evenemanget så att vi kan beräkna åtgången!

Program med reservation för förändringar
14:00 Välkommen
14:15 Linda Lundberg
15:15 Ralf Sundberg

16:00 Matpaus
16:45 Ingemar Ljungqvist
17:30 Mikael Nordfors

18:10 Kaffepaus
18.30 Birgitta Klemo
20:00 Tid för frågor och diskussioner
21:00 Slut
Anmäl dig genast på www.2000tv.se/anmalan!

OBS! Om du INTE anmält dig, utan bara dyker upp samma dag, så är du ändå välkommen med på föreläsningarna. Vi kan dock inte lova att maten räcker.