fbpx

Äntligen fick jag tummen ur och tog mig ut på en första morgonlänk i de nya hemtrakterna. Det har gått veckor sen min senaste länk och min kropp har verkligen längtat efter en skön länk. Så jag steg upp och drog med min Mira (vår hund) på en skön länk i morgonsolen. Jättelång blev den inte, men dock 5,3 km. Jag fick nu träna min diafragma och öva näsandning och lyckades faktiskt näsandas hela länken! Alltså både andas in och ut genom näsan.

Väl hemma tog Mira sig en dopp i havet, men jag fegade ur och tyckte det var för kallt. Istället gjorde jag mig en återhämtande chiasmoothie.

Mira tar sig ett dopp i havet efter länken.

Här kommer receptet:

Ingredienser
  • 3 dl kokosmjölk
  • 4 msk chiafrön (nu3)
  • 1 banan
  • 1 msk kakaonibs (nu3)
  • 1 tsk lucumapulver (nu3)
  • 1 tsk camu-camupulver (nu3)
  • 1 tsk acaipulver (nu3)
  • ½ tsk havssalt
  • 1 krm cayennepeppar
  • eventuellt lite kokossocker enligt smak
Mixa samman allt. 
Dekorera med torkade mullbär, kakaonibs och lite kokos eller något annat gott.
Njut!
Jag har börjat använda många av nu3:s produkter och jag är jättenöjd. De är prisvärda och det har varit bra kvalitet. Jag tycker om företag som satsar på bra kvalitetsprodukter. De ger dessutom 15% rabatt om man ger “morotsliv” som rabattkod! 
Nu önskar jag er en riktigt skön helg och hoppas på mycket sol, mycket värme och mycket sommar!