fbpx

Här samlar vi ihop till välgörenhet. Vi skänkte egentligen bort allt extra till Hoppets stjärna i samband med vår flytt i juni, men alltid hittar man mera att ge.

Nu tar jag dock en kort paus från att packa vinterkläder och återvänder till min vardag en stund.

Jag tänkte bjuda på mitt första vlogginlägg! Idag blir det en rundtur i vårt gula retrokök, eftersom det är så många som frågat efter mera bilder efter att jag figurerade i tidningen Sydin och på Sevendays härom veckan. Och förresten, tack igen för alla era fina kommentarer! Jag blir riktigt rörd!

Tips! Klicka på videon och välj 1080p60 HD för bättre upplösning.

Vi bor nu vid havet i den sommarstuga som min morfar och mormor byggde i mitten av 70-talet. Vi har el, men inget kranvatten och det passar oss alldeles utmärkt!

Köket har vi designat och byggt ihop själva. Stommen är från IKEA och handtagen har en lokal snickare gjort enligt våra önskemål. Sen har vi mormors, farmors och till viss del även mammas gamla emaljkastruller, gjutjärnspannor och porslin.

Vi har försökt hålla kvar 70-talskänslan genom att låta “gammalt möta nytt” med de fördelar ett modernt kök ger. Det är nämligen viktigt att det är rymligt och välplanerat, eftersom det är ganska litet.

Tapeten heter ECO EARTH 7606 och den har jag satt upp på väggen helt själv. Det är en easy-up, så det var inte så svårt.

På spisen puttrar en dekokt av chaga, alltså sprängticka, och lådorna är fyllda med örter, svampar, alger och annan supermat. Här hittas inget vete, vitt socker eller dylikt jox.

Ni får jättegärna hjälpa mig genom att kommentera nedan om vad ni vill se i vloggform framöver! Tack, mina vänner!

Och stort tack min min älskling som klippt videon!