fbpx
Som ni säkert redan vet är jag en stor fan av fermenterade drycker! Jag älskar kombucha som är underbart god och läskande och är också mycket förtjust i både mjölk- och vattenkefir, hemmalagad yoghurt, ost och så vidare.

Om man vill göra egna fermenterade drycker eller livsmedel hemma behöver man ha en startkultur. Jag har fått väldigt många frågor på varifrån man kan få tag i startkultur. Det är ju enkelt om man känner någon som redan har kultur, eftersom de växer och förökar sig hela tiden. Men man kan också köpa enkelt på nätet.

Jag har därför inlett ett samarbete med Cibus Naturalis. Nu kan du besöka nätbutiken Cibus Naturalis och köpa startkulturer till rabatterat pris med koden Nytt Morotsliv. Där hittar du startkulturer åt kefir, yoghurt, surdeg, kombucha, ost, bönor och grönsaker.

Få rabatt på startkultur under februari månad

När du handlar hos Cibus Naturalis under februari månad kan du skriva koden Nytt Morotsliv i meddelandefältet vid betalningen.

Rabatten gäller bara startkulturer! På Cibus Naturalis hittar du också utrustning och annat du kan behöva när du vill börja fermentera själv till normalpris.

OBS! Du som beställer kommer att betala fullt pris vid inköp, men när de tar emot din beställning betalas rabatten tillbaka till dig!

Om du bor i Finland

  • Rabatten är 10 % upp till 50 € uppköp.
  • Rabatten är 15 % över 50 € uppköp.

Det är viktigt att du som beställer från Finland använder EU-sidan! Någon extra fraktkostnad tillkommer inte då.

Beställ härifrån! Ange rabattkoden Nytt Morotsliv.

Om du bor i Sverige

  • Rabatten är 10 % upp till 450 SEK uppköp.
  • Rabatten är 15 % över 450 SEK uppköp.

Det är också viktigt att du som beställer från Sverige använder den svenska sidan. Någon extra fraktkostnad tillkommer inte då.

Beställ härifrån! Ange rabattkoden Nytt Morotsliv.

Lycka till!

Kom ihåg att man kan ha flera olika kulturer (kefir, surdeg, kombucha och så vidare) i samma rum så länge det är minst en meter mellan de olika kulturerna. Detta så att bakterier inte av misstag delas mellan de olika glasburkarna och kan försvaga kulturen.