fbpx

Känns det som att du behöver inspiration för att komma igång med lite mera hälsosam vanor? Kanske vill du börja laga mera hälsosam mat? Eller vill du börja göra egna salvor och hudvårdsprodukter? Eller vill du kemikaliebanta hemmet? Då är det nu du ska passa på!

Jag har rest runt och dragit föreläsningar och workshops i hela Svenskfinland och Åland sedan 2011 inom ramen för hälsa och hållbar livsstil. På sidan Kurser finns mitt utbud som du kan skanna igenom. Du hittar där kurser i raw food, naturlig hudvård och ekohushållning.

Mina kurser för hösten 2016 planeras som bäst och min kalender börjar nu sakta men säkert fyllas. Om du vill komma på någon av mina kurser i höst och har särskilda önskemål om vad du är mest intresserad av så är det NU du ska önska!

De som arrangerar mina kurser är vanligtvis medborgarinstitut, vuxeninstitut och arbisar runt om i Svenskfinland. Men också föreningar och företag kan arrangera en kurs.

Jag är också på väg till Sverige i november! Det ska bli jättekul! Om det blir flera arrangörer gör jag kanske en hel turné.

Många önskar kurser direkt från mig, men jag arrangerar inte kurser själv utan jobbar alltid i samarbete med en arrangör. Kontakta därför gärna medborgarinstitutet på din hemort eller en förening och framför ditt önskemål.

Om du inte hittar kursen du skulle vilja delta i på min sida är du välkommen att kontakta mig. Jag gör hela tiden nya kurser utgående från era önskemål.

Jag hoppas vi ses i höst!