fbpx

morotslivvitameraJag kom i kontakt med Holistic och deras produkter för flera år sen. Jag tror faktiskt att det började med att jag provade Sanna Ehdins örtdetox och blev förtjust.

Sen märkte jag att de också hade en massa andra bra produkter och väldigt bra satsning på kvalitet. Dessutom är de ett väldigt trevligt och humoristiskt shack att ha att göra med och vi har haft en del samarbete kring naturlig hudvård och vad man matar sin hud med.

Jag använder lite olika märken på kosttillskott idag, men Holistic har förblivit en av mina favoriter. Jag har dock alltid köpt via terapeuter, men sen jag började studera näringsterapi kan jag nu äntligen få tag i deras produkter direkt.

Men för gemene man så är det fortfarande lite svårt att få tag på Holistics produkter i Finland. De säljs inte i de flesta hälsokostaffärer utan måste köpas via terapeuter.

Men nu kan Morotsliv äntligen erbjuda er en nätbutik därifrån man kan beställa kosttillskott och högkvalitativa hälsoprodukter. Och det spelar ingen roll om du befinner dig i Sverige eller Finland!

Gå in på morotsliv.vitamera.se och registrera dig! Där kan du också bekanta dig närmare med deras produktinformation.

Ha det så gott!