fbpx

Jag är medskribent i en bok som kom ut förra veckan. Boken fokuserar ämnen som hälsa med tonvikt på helhetlig, alternativ och komplementär medicin, mat och näring som medicin. Dessutom ingår artiklar som berör örter och medicinalväxter, huskurer och egenvård, vitaminer, mineraler och metaller, livsnjutning och matrecept. Man kan även läsa om debattfrågor som rör hälsa ur olika perspektiv, människors egna berättelser och resor och mycket annat.

Beställ före den 14.6 och få 25% rabatt

Om du vill ha ett eget exemplar av boken kan du beställa den av mig. För att göra detta så enkelt som mjöligt har jag därför öppnat en liten webbutik.

Eftersom jag ännu befinner mig i Thailand och kommer hem till Finland först den 14.6, så betyder det att jag inte kan posta iväg några böcker förrän det. Som tack för gott tålamod ger jag dig därför 25% (5€) rabatt på boken under denna tid!

Beställ boken här!

Tre folkbildande böcker om hälsa, hälsofrihet och medicinsk mångfald

Den 1 september 2015 startades ett unikt nordiskt bokprojekt i Hälsa och Folkbildning, en kollektiv satsning för att på bred front nå ut med hälsoinformation till alla läger i samhället. Initiativtagare är författaren och journalisten Stefan Whilde och bokförläggaren Jane Hansson och ansvarigt förlag är Bokförlaget Hansson@Notis. Bokprojektet har också en egen Facebook-sida.

Projektet Hälsa & Folkbildning (HoF) som arbetar för hälsofrihet och medicinsk mångfald gav alltså ut den första boken av tre för några dagar sen. Det är över 100 medverkande skribenter i varje bok. Jag bidrar också med artiklar till de två uppföljande böckerna som kommer ut, en inkommande vinter och en nästa vår. Så håll utkik! Men jag kommer med mera info om dessa när det blir aktuellt.