fbpx

Denna vecka har jag inlett höstens kurstermin och även haft premiären för min föreläsning Fermentera Mera. Det har visats stort intresse både i Jakobstad och Korsholm när jag var där. Det var så himla roligt och jag ser så fram emot de kommande föreläsningarna runt om i Österbotten.

Prenumerera du med

Jag vill fira hösten med en skål! Därför vill jag låta dig som är eller nu blir prenumerant på mitt inspirationsbrev, bli en av de första som får mitt nya recept på havtornschampagne! Jag skickar i regel ut ett eller två brev i månaden (ingen spam) och det är helt gratis att vara med. Man kan också när som helst avbryta sin prenumeration om man så önskar.

Skål!

Havtornschampagne är en dryck jag hittat på nu i höst och den är otroligt fräsch, god och nyttig. Den är gjord på ett av säsongens mest hälsosamma bär, berikad med hälsosam probiotika som stöder tarmfloran och immunförsvaret.

Fyll i formuläret här nedan för att bli prenumerant och ta del av receptet på havtornschampagne!