fbpx

Tänk att det redan är 1.12! Helt otroligt! Och visst tänkte jag bjuda på en julkalender i år igen.

I år befinner jag mig igen i Thailand, men med en dator som håller på att ge upp, så jag hoppas verkligen att den håller hela kalendern till slut. Vi får hålla tummarna. Men den krånglande datorn innebär samtidigt att jag inte kommer att kunna göra videor i år som jag brukar. De två senaste årens julkalender kan ännu ses på min Youtubekanal om ni är intresserade. I fjol bjöd jag er dagligen på korta “gör-själv-videor“, där jag gav recept på att från guldmjölk till bivaxsalvor och ekotvättmedel.

Årets julkalender blir en djupdykning in i mikronäringsämnenas fantastiska värld! Varje dag presenterar jag till exempel ett nytt vitamin och sen kommer ni också att kunna använda denna mikronäringsguide som “uppslagsverk”.

Så nu önskar jag er alla en riktigt härlig advent! Och hoppas ni gillar årets julkalender! Kram!

Uppdatering 29.12.2017

Nu hittar ni hela julkalenderns mikronäringsrutor och ännu mer på Morotslivs nya näringsguide!